Hova tuntek az ikonjaim?
Figyelt kérdés
bekapcsoltam a gepet hosszu ido utan(kb 1 het) megvolt minden 1 pillanatra felre neztem aztan mar nem volt 1 ikonom se az asztalon.
hianyoznak
2010. jan. 28. 18:30
1/7 anonim válasza:
Én Windows XP Szervízcsomag 3-at használok. Próbáld meg az Asztalon a jobb klikket ott az "Ikonik szempontja"-ra menni és az "Asztali ikonok megjelenítése" gombra.
2/7 A kérdező kommentje:
nekem is az van csak angolba de nincs semmifele ikon gomb a jobb klikknel.
ujrainditottam es rajottem h meg megvannak de mikor bekapcsol bejon a personal security es szerintem az tunteti el.
hogy lehet leszedni ezt a programot?
2010. jan. 28. 18:39
3/7 A kérdező kommentje:
igazaad volt elojottek.
miert lehet ez
2010. jan. 28. 18:47
4/7 A kérdező kommentje:
nem indul el egy programom se
2010. jan. 28. 18:50
5/7 anonim válasza:
Personal Security HAMIS VIRUSÍRTÓ... vagyis maga a VÍRUS. A gépeden a Windows-nak annyi. Újra kell rakni.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!