Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Virustot töltenék le, de van...

Virustot töltenék le, de van még egy a gépemen nem tudom le törölni mer meg van nyitva egy másik programban mapában vagy mi, hogyan tudom letörölni?

Figyelt kérdés
sürgösen kéne mer a másik virusirto semmire nem jo szo szerint. és csomo virus van gépen
2014. okt. 25. 22:29
 1/5 A kérdező kommentje:
virusirtót**
2014. okt. 25. 22:29
 2/5 Gábor_79 ***** válasza:
Ha nincs a programba uninstallátor, akkor van, hogy külön van. Keress rá úgy mint .... remover tool vagy csak remover. Na meg nem is úgy törlünk programot, hogy simán delete, hanem a Vezérlőpult > Programok és szolgáltatásoknál eltávolítás, vagy uninstalláljuk.
2014. okt. 25. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Csináld úgy ahogy az 1. válaszoló írta! Utána töltsed le (csak vírusirtásra) a malwarebytes free vírusirtót! A telepítés végén ne fogadd el a fizetős próbaverziót, állítsd be a magyar nyelvet, és hogy PUP-ot meg rootkit-et is keressen. Mehet a teljes rendszervizsgálat! A Malwarebytes kiváló vírusirtásra, de aktív védelmet nem ad. Hogy védve legyen folyamatosan a géped, töltsed le az Avast free antivírust! Megbízható és a regisztráció után egy teljes évig ingyen használhatod. Itt vannak:

[link]

[link]

2014. okt. 26. 16:51
 4/5 A kérdező kommentje:
tudom ugy szoktam programot el távolitani. hogy programok telepitése/törlése
2014. okt. 28. 20:52
 5/5 Gábor_79 ***** válasza:
Van egy úgynevezett Unlocker nevű program is, ami feloldja az ilyesféle tiltásokat törlésre. Plusz egy másik alternatíva, hogy nézel valami live CD-t, amit boot képes pendrive-ra raksz. Így a windowstól független kezelheted a file-okat. Nekem a Parted Magic vált be a legjobban. [link] Réginek tűnhet a verzió, de tökéletesen használható. Egy kész operációs rendszer böngészővel, meg amit el tudsz képzelni. Vészhelyzetekre is nagyon jó. Ez még ingyenes, a későbbi kiadások lettek fizetősek.
2014. okt. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!