Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi lesz ha nem tudják megcsiná...

Mi lesz ha nem tudják megcsinálni a gépem hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Asus laptopomat amikor vásároltam kötöttem rá biztosítást, az Unionnál. Most szervizelik. Azt szeretném tudni hogy ha nem szervizelhető a laptopom akkor kapok helyette másik készüléket? Vagy hogy működik ez? Kerestem már őket is ezzel a kérdéssel de még nem válaszoltak. 1 hete van ott a gépem. A szervizesek annyit írtak hogy még várnak a biztosító válaszára hogy szervizelhetik a gépem. Valószínűleg alaplap hibás, de még nem tudják javítható e, és ha nem javítható akkor találnak e ehhez a géphez még alaplapot. Kicsit feszült vagyok mi lesz, mert nem volt olcsó a gép. Pont ezért is kötöttem rá a biztosítást.De papírt nem kaptam róla hogy pontosan mikre érvényes, csak annyi volt ráírva hogy 5 éves védelem. Ott a helyszínen pedig azt mondták hogy ha bármi van a géppel akkor ingyen hozzák viszik és javítják. De nem emlékszem hogy csere készülékről volt e szó.
2014. okt. 7. 16:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Euronics... Hanyadszor vágnak át ott embereket? Itt sem ez az első ilyen kérdés.
2014. okt. 7. 21:54
 12/17 anonim ***** válasza:
HOL VETTED ???????? na jó itt én már nem tudok tanácsot adni
2014. okt. 8. 10:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Én ezt a Lenovot tavaly novemberben vettem, mint "akciós maradékot", leárazva az Auchanban. Semmi baja sincs azóta sem, árban operációs rendszer nélkül ugyanannyi volt, mint a tied. Euronics-ban vett egy ismerős laptopot, úgy jár vele, mint te. Ha az alaplap hibás, a laptopot ki lehet hajítani. Ő visszakövetelte a pénzét, meg is kapta nagy nehezen.
2014. okt. 8. 11:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Na. Ma telefonáltak. Hogy alaplap hibás és már megrendelték bele az új alaplapot. 1-2 héten belül vissza is kapom a gépem. :)
2014. okt. 14. 14:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Új laptop alaplap cserével? Brrr...
2014. okt. 14. 21:52
 16/17 anonim ***** válasza:
lesz ott még más is
2014. okt. 15. 10:58
 17/17 A kérdező kommentje:
Ez az új laptop 4 éves !!!! És nem értem miért ennyire negatív mindenki.
2014. okt. 15. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!