Hogyan lehet feltörni egy számítógépet?
Figyelt kérdés
Emelt informatikát kezdtem el tudni, és csak ezért szeretném tudni, mert igaszából mindent szeretnék tudni. Szóval CMD-n keresztül szoktak hálozaton keresztül számítógépeket feltörni, vagy hogy?! Tehát CMD-n keresztül lehet bizonyos módon feltörni gépeket, vagy teljesen máshol szoktak próbálni betörni vagy hogy?! Alapvetően nem tudom hogy működik egy számítógép feltörésének gondolatmenete, tehát egy profi hacker hogy tud feltörni NASA szintű "gépeket". És min keresztül lép be?! Nem kis ovis vagyok aki nagy hekker akar lenni,hanem kíváncsi vagyok, és a tanár is mondta, hogy megfog tanítani minket feltörni a számítógépünket.2014. okt. 2. 17:50
21/24 anonim válasza:
Kérdezted, miben különböznek tőled a hacker-ek, amitől ők fel tudnak törni egy gépet, te meg nem!
Azt hiszem, a leglátványosabb különbség a hozzáállás.
Teljesen más szemmel nézik az egész problémakört, mint te.
22/24 anonim válasza:
Hogyan lehet feltörni egy számítógépet? Ugy mint a diot, kalapaccsal.
23/24 anonim válasza:
Egy igazi hacker általában audidacta és autista...ha ez a két dolog meg van akkor menni fog magadtól is.Nem pityuka 2014key logger editionjával mennek neki.2ahoz hogy te nasa szintü dolgokat törjél fel most szolok hogy az othoni pcéd nem igen fog rá megfelelni...Szóval megfelelő tudás..+technikai háttér...Engem is érdekelt a téma anno de senki nem fogja a szádba rágni vagy tutorialokat csinálni neked hogy törj be x y gépébe.imserd meg azt amit fel akarsz törni bit ről bitre törd rajta a fejed és rá fox jönni :)De meg súgom messze nem olyan mint amit a tvében mondanak vagy mutatnak.. :)
24/24 anonim válasza:
Igen a # 21/23 válasz adónak teljesen igaza !
A szemlélet a lényeg .. Az hogy ők máshogy gondolkoznak ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!