Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avast regisztrálása?

Avast regisztrálása?

Figyelt kérdés
Nemrég újra kellett raknom, mert kiírta hogy x nap van még hátra. De ez nem az a próbaverziós volt, hanem korábban ráraktak egy normális verziót. Viszont költözöm el, s azt szeretném megoldani az itthoniaknak, hogy ne kelljen mindig foglalkozni vele (amúgy se nagyon értenek hozzá) A problémám az, hogy most 30 napig érvényes ez a verzió. Elvileg regisztráltam (volna) és ki is küldték a licence kulcsot, de nem érvényes azt írja ki. Ilyenkor mi a teendő? Köszönöm a válaszokat előre is!

2014. szept. 10. 09:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Használd a free verziót és nincs vele gond. Általános védelmet az is nyújt....
2014. szept. 10. 09:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Vagy rakj fel ESET Smart Securityt és akkor talán megússzák vírusok nélkül. Igen tudom, 30 napod próbaverziós, de szerintem annyira értenek hozzá hogy megmutatod nekik hol vannak jelszavak (enod32.com) és hogy azt hova kell bemásolni 30 nap után. (Itthon sem értenek a géphez, de sikerült nekik elmagyaráznom.)
2014. szept. 10. 10:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Avast is elég jól véd és kevesebb a téves riasztás.
2014. szept. 10. 10:40
 4/11 anonim ***** válasza:
20%

Amelyik vírusírtó mellett fel tudok telepíteni egy 1000 éves vírust anélkül hogy beriasztana...nem...az nem jól véd.

A ESET meg simán blokkolta. (Szoktam tesztelni írtókat és vírusokat).

2014. szept. 10. 10:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Esetről tudnál küldeni egy linket, hogy hol tudnám leszedni és pontosan melyiket? :) Köszönöm.
2014. szept. 10. 11:02
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

Lent válaszd ki a megfelelőt, itt igényelhetsz is próbalicenszt, de ha már egyszer kértél akkor arra az emailcímre mr nem lehet többet.

De mint írtam itt találsz kódokat: [link]

Az első oszlop lesz neked jó. Remélem tudtam segíteni :)

2014. szept. 10. 11:12
 7/11 A kérdező kommentje:

Igen, tudtál. :) Végül az Esetet telepítettem. Régebben használtam már, alapvetően nem volt újdonság számomra. A továbbiakat megbeszélem majd az itthoniakkal.

Még egyszer köszönöm a tippeket és a segítséget!

2014. szept. 10. 13:14
 8/11 legly ***** válasza:
100%

#4 csak beállítás kérdése... én már lassan 2 éve azt használom, mellette a Malwarebytest és semmi gondja nincsen.

Aavast Free-t használom ugye az 1 éves kulcsokkal.

2014. szept. 10. 13:44
 9/11 anonim ***** válasza:

De legaláb ha ESET szoftvert ajánlgatsz a kérdezőnek,akkor ne ilyen hamis kódókkal jönnél,mert igy nem eredetin fogja használni -> ugyan úgy befogod kapni a vírusokat és sürün firkálhatód be ezeket a "kódókat",mert fekete listázák..

Ha eredetin szeretnéd használni a szoftvert de nincs rá pénzed,akkor használd magazinos kóddal amit havonta-két havonta (változó) beregisztrálsz ESET oldalán és emailedre küldik az 1-2 hóra szóló EREDETI felhasználónevet és jelszót! Havonta (vagy két havonta mint írtam,mert előfordul..) 1perc az egész!Itt közzé teszik a magazinos kódokat,többi infot ott találsz,de egyszerű. [link]

2014. szept. 12. 09:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem feketelistásak a kódok és teljeskörű védelmet ad...
2014. szept. 15. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!