Avast regisztrálása?
Amelyik vírusírtó mellett fel tudok telepíteni egy 1000 éves vírust anélkül hogy beriasztana...nem...az nem jól véd.
A ESET meg simán blokkolta. (Szoktam tesztelni írtókat és vírusokat).
Igen, tudtál. :) Végül az Esetet telepítettem. Régebben használtam már, alapvetően nem volt újdonság számomra. A továbbiakat megbeszélem majd az itthoniakkal.
Még egyszer köszönöm a tippeket és a segítséget!
#4 csak beállítás kérdése... én már lassan 2 éve azt használom, mellette a Malwarebytest és semmi gondja nincsen.
Aavast Free-t használom ugye az 1 éves kulcsokkal.
De legaláb ha ESET szoftvert ajánlgatsz a kérdezőnek,akkor ne ilyen hamis kódókkal jönnél,mert igy nem eredetin fogja használni -> ugyan úgy befogod kapni a vírusokat és sürün firkálhatód be ezeket a "kódókat",mert fekete listázák..
Ha eredetin szeretnéd használni a szoftvert de nincs rá pénzed,akkor használd magazinos kóddal amit havonta-két havonta (változó) beregisztrálsz ESET oldalán és emailedre küldik az 1-2 hóra szóló EREDETI felhasználónevet és jelszót! Havonta (vagy két havonta mint írtam,mert előfordul..) 1perc az egész!Itt közzé teszik a magazinos kódokat,többi infot ott találsz,de egyszerű. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!