Avast Free vagy ESET Smart Security a jobb védelem?
ESS az tört rendszerre is felmegy,mint minden vírusirtó.
Az automatikus programfrissítő pedig Avast Free-be is megtalálható ha feltelepítetted azt is vele..
Kérdezőnek meg ha ESET mellett döntesz és nem vásárolod meg,akkor magazinos kóddal használd. [link]
Ingyenesek közt pedig Avast Free a legkiemelkedőbb.
Akármelyik mellett döntesz kell kis beállítást végezni,főleg Avastnál be kell pipálgatni a potenciálisan nem kívánatos dolgok észlelést. (Fájl,Web és levelezés védelembe van az Érzékenység részbe)
Nekem éppen tegnap fogott és zárt karanténba három kéretlen és veszélyes alkalmazást az Eset Smart Security7 (féláron vettem a licenszet), ingyenes progikat töltöttem le, de letiltotta. Nem véletlenül.
Előbb töltsd le a 30 napos próbaverziót, regisztrálás után küldik a TRIAL kódot. Be kell konfigurálni, de ha nem megy, ebben segít a Sicontact. Aztán ha lejár a 30 nap, vedd meg vagy használd újságkóddal. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!