Mit tehetek a vírus ellen?
Figyelt kérdés
van vírusírtóm a windows defender ami alapbol volt a won 8hoz de nemtalálja meg a vírus. sajátkezüleg is keresgéltem gyanus programokat de nemlett meg úgysem. a gépem ujratelepíteni nemfogom, milyen más módszert tudtok ajánlani?2014. aug. 29. 01:46
1/6 anonim válasza:
Pedig nem nagy dolog egy Windows újrarakása...
Szedj le vírusirtót (pl. Avast,Eset,Kaspersky) majd vizsgáld át vele a géped.
Szedjél le egy anti-malwaret:
És egy anti-rootkitet:
Ezeket telepítsd,futtasd le és távolítsd el a kártevő(ke)t.
Ha nem Esetet raktál fel,futtasd le ezt is:
Megjegyzem,szerezz be valami normális védelmet mivel a Windows Defender kb. annyit ér mint ha semmi védelem se lenne a gépeden :/
2/6 anonim válasza:
Én is a malwarebytes-t ajánlom, nagyon jó!
3/6 anonim válasza:
A defender,Avst.Microsoft Security Essentials egy nagy SZAR!Használj ingyenes AVG-t vagy Comodo Internet Security-t.ha fizetös kell akkor pedig ESET (nekem eset van)
4/6 anonim válasza:
Avast szar? :/
Igaz hogy jól teljesít (személyes tapasztalat),eddig kb. 10 cucc jött be 1 év alatt amit nem talált meg,azt meg a Malwarebytes megtalálta :)
Eset online scannere meg soha semmit nem talált..
5/6 anonim válasza:
#4 igen Szerintem az avast nem ér nagyon sokat a tapasztalataim alapján mivel már nem egyszer cserben hagyott és utána az eset tálálta meg nekem a vírusokat.azóta csak eset-em van
6/6 anonim válasza:
Vannak olyan vírusok amiket az egyik megtalál a másik meg nem..:
Biztos van olyan vírus is amit csak az Avast talál meg de az Eset nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!