Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Angliában lehet torrentezni?

Angliában lehet torrentezni?

Figyelt kérdés
Mert hallottam, hogy Németországban keményen büntetik, de bár kerestem, nem találtam Angliáról infót. Jelenleg itt élek, és jó lenne tudni, hogy van-e okom félni...
2014. aug. 22. 00:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is itt élek.

A tartalomtól függ.

Maga a torrentezés sehol se illegális,csak ha illegális tartalmat töltesz le.

Én Walesban lakok (törvényileg ugyan az mint Anglia) és ncore-t tudok használni.

A legtöbb torrent oldal le van tiltva (nekem pl. Virgin Media a szolgáltató neve,szinte minden NEMZETKÖZI le van tiltva amit proxy-val se igazán lehet megkerülni)

Mindenhol lehet torrentezni de sehol se szabad letölteni az illegális tartalmat.

Amennyiben magyar torrentet használsz és nem kerülgeted meg pl proxyval a piratebayt annyiban nyugodtan torrentezhetsz,nem is ismerik a magyar torrent oldalakat és nem is túlzottan érdekelnék őket.

2014. aug. 22. 01:08
 2/5 anonim ***** válasza:

A proxy szerintem azért nem működik, mert azzal valójában a célszervert vered át, és nem a szolgáltatót, ami csak egy középső pont.

Valahogy így néz ki "ábrával":

1. Normál eset:

Te -> szolgáltató -> célszerver

2. Proxy:

Te -> szolgáltató -> proxy szerver -> ... -> célszerver

2014. aug. 22. 08:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Én is az nCore-t használom leginkább, bár én proxyval el tudom érni a piratebay-t és a kickass-t is - nem töltöttem onnan, csak kíváncsiságból kipróbáltam.

Azért kérdeztem, mert úgy hallottam, hogy pl. Németországban kemény büntetéseket osztogatnak a torrentezőknek.

Meg furcsa, hogy nincs (vagy alig) olyan DVD lejátszó, ami viszi az avi formátumot is, meg újraírható DVD...

Szóval ezért gondolkodtam csak rajta.

2014. aug. 22. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
#2 Néha megy a proxy,néha nem.
2014. aug. 22. 13:19
 5/5 anonim válasza:
Sziasztok! Mostanában mi a helyzet ebben a témában? pl. ha én Photoshopot vagy játékokat szeretnék letölteni ncoreról?
2017. jún. 11. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!