Hogyan tudom megakadályozni hogy feltörjék a facebookomat?
Figyelt kérdés
Valaki feltörte július közepén, nem nézem annyira a facem, ezért most vettem észre, és perverz képeket, meg cikkeket posztolt. Hogy tudom megakadályozni, hogy megint feltörje? Már változtattam jelszót. És hogy jöhetek rá, hogy ki volt?2014. aug. 16. 20:40
11/18 A kérdező kommentje:
Nézd, én a facebookot arra használom, hogy beszéljek olyanokkal akik messze laknak tőlem. nem nagyon osztok meg semmit.. mégis minek? nem is figyelem, hogy ki mit oszt meg, csak egyszer valaki lájkolta az egyik bejegyzésemet, utánanéztem, hogy mi az, és nem emlékeztem rá. Mert azzal van tele a falam, hogy bejelölgetnek képeken. És így vettem észre. És nem vagyok egy informatika tudós, nekem is csak modták, és elsőnek én sem akartam elhinni, de aztán belegondoltam, és el tudtam képzelni... És bocs, a kocka alatt azt értettem, hogy ismeri az internetet úgy mint a tenyerét.
2014. aug. 28. 15:44
12/18 A kérdező kommentje:
Ha valakivel beszélni akarok akkor azt inkább felhívom.. és a tanárok oda teszik ki az írásbelit, még azt nézem meg.
2014. aug. 28. 15:45
13/18 anonim válasza:
Ez esetben azt tudom javasolni, hogy ismerkedj az informatikával, mert jelenleg alapvető számítógépes ismeretek nélkül egy jó szellemi munkalehetőséged sem lesz.
G.
14/18 anonim válasza:
Tegnap késő este is volt olyan, hogy valaki feltett két álhírt és ezek vírussal fertőzöttek voltak (Meghalt Győzike, Schumacher már jár és beszél). Az Eset Social Media azonnal jelezte ezt, nemcsak nekem, de a három küldőnek is. Vagyis van ellene orvosság.
15/18 A kérdező kommentje:
HÚú, köszi, ez sokat segített! Akkor azokat nem szabad megnyitni. Értem. :)
2014. aug. 30. 14:08
16/18 A kérdező kommentje:
Jó, be is szereztem egy informatika könyvet a windows 7-hez. :)
2014. aug. 30. 14:23
17/18 anonim válasza:
Tedd fel védelemnek az ESET Smart Security7-t, ez a 30 napos próbaverzió. Ha lejár, vagy vedd meg 1 évre a kódot, vagy keress hozzá újságkódot. Beépül a Facebook fiókodba, állandó ellenőrzés alatt tartja. [link]
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi, meglesz. :)
2014. szept. 7. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!