Hogyan tudom megakadályozni hogy feltörjék a facebookomat?
1. értelmes jelszót használj (legalább 9 karakter, kisbetű, nagybetű, szám, speciális írásjel legyen benne)
2. mindenhol különböző jelszót használj
3. ne kattints ra minden szir**rra amit a neten látsz
Ennyi.
Kiemelném az első válaszoló 3. pontját! Az alkalmazások posztolhatnak a nevedben, ha nem figyelsz, hogy mire kattintasz, akkor simán belefuthatsz az általad leírt dolgokba, nem kell hozzá semmilyen feltörés.
G.
Köszönöm szépen a harmadik válaszolónak!
És értelmes jelszót használok, mivel már megváltoztattam úgyis mindegy, ez volt a jelszavam:
Y45hwr23KjlmWw
És nem kattintok rá minden szarra, csak ha jól tudom van egy moderátori jelszó, amit ha valaki feltör (valahol olvastam, hogy feltörték azt a jelszót) az be tud lépni akárki facebookjába.
Inkább megbízható forrásból tájékozódj. Amit írtál a moderátori jelszóról, az kapitális hülyeség.
G.
Egyedül vagy ennyire tájékozatlan vagy segít valaki?
G.
A feltételezésed a logika teljes hiányát mutatja. Nem kell "kockának" lenni, hogy ezt meglásd.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!