10 másodpercenként 2-3 vírus. Ez miez? Mit csináljak?
Múlthéten újraraktam a rendszert, majd mint mindig a virusírtó volt az első amit feltelepítettem. Avastot használok, mindig is azt használtam, viszont ahogy hazajöttem hétvégéről köbö 10 másodpercenként 2-3 virust jelez az avast. gyorsvizsgálatnál nem tudom kitörölni azt írja hogy indítsam el a teljes vizsgálatot, viszont az köbö 5 óra hossza és azt se tudom hatásos-e. Valószínűleg beszoptam valami vírust, ami folyamatosan tölti le a haverjait...
Nem tudnátok ajánlani valamit? Valami programot amivel kitudok írtani mindent. Nem akarom újrarakni megint a gépet.
Nálam is volt egy ugyan ilyen, az Avast oldalt folyamat dobálta fel, hogy xy nevű fájl meg van fertőződve. Meg kellet szakítanom az internet kapcsolatot! Utána Avast teljes vizsgálat!
De előtte ezt töltsd le, telepítsd fel, ÉS FRISSÍTSD! Valamint amíg töltöd le, addig az Avastot is frissítsd.
Bármilyen kérdésed van, írj privátba.
Üdvözlettel
Legly
Akkor ajánlok mást. Töröld le az Avastot, rakj fel valami mást és csinálj teljes vizsgálatot.
Sehogy sem fogod megúszni. Éjszaka kellett volna elindítanod és amíg alszol végzett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!