Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » 10 másodpercenként 2-3 vírus....

10 másodpercenként 2-3 vírus. Ez miez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Múlthéten újraraktam a rendszert, majd mint mindig a virusírtó volt az első amit feltelepítettem. Avastot használok, mindig is azt használtam, viszont ahogy hazajöttem hétvégéről köbö 10 másodpercenként 2-3 virust jelez az avast. gyorsvizsgálatnál nem tudom kitörölni azt írja hogy indítsam el a teljes vizsgálatot, viszont az köbö 5 óra hossza és azt se tudom hatásos-e. Valószínűleg beszoptam valami vírust, ami folyamatosan tölti le a haverjait...

Nem tudnátok ajánlani valamit? Valami programot amivel kitudok írtani mindent. Nem akarom újrarakni megint a gépet.

2014. aug. 11. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Tudok ajánlani: csinálj teljes vizsgálatot az Avasttal.
2014. aug. 11. 10:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Elindítottam, fél óra alatt 1 %-ot haladt. Én meg ennyire nem vagyok türelmes ember :D Azt akárhogy is számolom, sok sok óra.. :D
2014. aug. 11. 10:46
 3/6 legly ***** válasza:

Nálam is volt egy ugyan ilyen, az Avast oldalt folyamat dobálta fel, hogy xy nevű fájl meg van fertőződve. Meg kellet szakítanom az internet kapcsolatot! Utána Avast teljes vizsgálat!

De előtte ezt töltsd le, telepítsd fel, ÉS FRISSÍTSD! Valamint amíg töltöd le, addig az Avastot is frissítsd.

[link]

Bármilyen kérdésed van, írj privátba.

Üdvözlettel

Legly

2014. aug. 11. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor ajánlok mást. Töröld le az Avastot, rakj fel valami mást és csinálj teljes vizsgálatot.

Sehogy sem fogod megúszni. Éjszaka kellett volna elindítanod és amíg alszol végzett volna.

2014. aug. 11. 10:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Valahogy beindult 67% és leis szedtem azt a progit. Ha ezekkel sem jó, töltök egy másik progit az avast helyett, ha úgyse, akkor újrarakok mindent. ..
2014. aug. 11. 10:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Hehe... érdekes, a másfél nap alatt kb. 120 virust jelezett a progi minimum, kitudja még mennyi van rajta, a teljes rendszer vizsgálat viszont nem talált egy darabot se. most meglesem azt a másik progit
2014. aug. 11. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!