Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírus? Ha igen, milyen? /Több...

Vírus? Ha igen, milyen? /Több lent/

Figyelt kérdés
Szóval. Tegnap elindítottam a gépet. Mondom megnyitom a böngészőt. Erre a lomtárat nyitotta meg. Többször próbáltam de mindig ezt csinálta. Végül a tálcán tudtam megnyitni. Ma gondoltam Avasttal (Free) lefuttatom a Mélyvizsgálatot. Megnyitottam az Avastot nem tudtam vele semmit csinálni! Bezárni is csak Alt+F4-el tudtam. Olyan volt mint amikor Tabulátorral lépégetnék csak sokkal gyorsabban. Megnéztem nincs beragadva a gomb. Ki akartam kapcsolni a gépet ott is ugyanazt csinálta mint az Avastnál. Csak a gép bekapcsoló gombjával tudtam kikapcsolni. Ráadásul fél óra után kapcsolt csak ki. A gépen xp van. Ja és láttam a gépen valami Torntv nevű programot. Az mi? Az csinálhatja a géppel? Vagy milyen vírus lehet? Kérlek segítsetek!

2014. aug. 9. 11:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elvileg féreg. Töröld a Torntv-t, lássuk, mi lesz.
2014. aug. 9. 11:53
 2/12 A kérdező kommentje:
De nem tudok semmit csinálni a géppel. Semmire nem tudok rákattintani mert olyan mint ha végig húznám mindenen a kurzort. És így mintha "futkozna". Kikapcsolni se tudtam ez miatt.
2014. aug. 9. 11:57
 3/12 SoulEater7797 ***** válasza:
100%

Ezért nem tanácsos már XP-t használni.

Válts Win7-re, esetleg Win8-ra.

Ha maradsz XP-n, akkor is kell egy rendszer újratelepítés, de hamar ugyanez fog történni.

2014. aug. 9. 12:07
 4/12 A kérdező kommentje:
De mi lehet ez?
2014. aug. 9. 12:10
 5/12 SoulEater7797 ***** válasza:
Vírus.
2014. aug. 9. 12:18
 6/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha csökkentett módban indítod, akkor is ezt csinálja? El tudod egyáltalán indítani csökkentett módban? Ez inkább úgy hangzik, mintha rossz lenne (nem feltétlen bragadt) a billentyűzet, esetleg megtört a kábele.
2014. aug. 9. 12:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyéb tipp: Húzd ki az egér kábelét, majd dugd vissza.
2014. aug. 9. 12:24
 8/12 legly ***** válasza:

Már bocsánatot kérek, de én is XP-t használom és köszönöm szépen nagyon jól van!

Esetleg az Alt vagy Ctrl billentyű nincsen beragadva?

Az enyémre is feltelepült a TornTv. Erről azt mondják, hogy vírus. Jogos, mivel mikor a böngészőből kitöröltem(Chrome, Firefox), majd újraindítottam a böngészőt ismét ott volt.

Ezt egy Uninstallerrel részben el tudtam tüntetni, másik részét pedig a híres Malwarebytes-tel kiiktattam. (A Malwarebytes-t innen tudod letölteni: [link] ). Nekem nem voltak ilyen hibáim miközben fent volt a TornTv.

Üdvözlettel

Legly

2014. aug. 9. 21:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Feladatkezelőt megnyitod es kilövöd azt a folyamatot ami nem oda illő. Nem egy was is das.

Utana mehet a virusirtas. Ha nincs meg akkor windowslive induló programok kozt ki keresed es offol od aztan torlod

2014. aug. 9. 22:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Windowsal* induló

Fránya iPad

2014. aug. 9. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!