Vírus? Ha igen, milyen? /Több lent/
Ezért nem tanácsos már XP-t használni.
Válts Win7-re, esetleg Win8-ra.
Ha maradsz XP-n, akkor is kell egy rendszer újratelepítés, de hamar ugyanez fog történni.
Már bocsánatot kérek, de én is XP-t használom és köszönöm szépen nagyon jól van!
Esetleg az Alt vagy Ctrl billentyű nincsen beragadva?
Az enyémre is feltelepült a TornTv. Erről azt mondják, hogy vírus. Jogos, mivel mikor a böngészőből kitöröltem(Chrome, Firefox), majd újraindítottam a böngészőt ismét ott volt.
Ezt egy Uninstallerrel részben el tudtam tüntetni, másik részét pedig a híres Malwarebytes-tel kiiktattam. (A Malwarebytes-t innen tudod letölteni: [link] ). Nekem nem voltak ilyen hibáim miközben fent volt a TornTv.
Üdvözlettel
Legly
Feladatkezelőt megnyitod es kilövöd azt a folyamatot ami nem oda illő. Nem egy was is das.
Utana mehet a virusirtas. Ha nincs meg akkor windowslive induló programok kozt ki keresed es offol od aztan torlod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!