Így terjedhet egy vírus?
pendrive-on lehet úgy vírus hogy kitörlök belőle minden fájlt de annak ellenére hogy azt muatatja a gyökérkönyvtárban hogy a mappa üres van benne valami vírusfájl ami rejtve van és nem látni annak ellenére hogy be van kapcsolva a rejtett fájlok mutatása?
csak kíváncsiságból..
Nincs túl nagy különbség a jó vírusírtók között. Ráadásul ez folyamatosan változik
Ezt nagyon nehéz megállapítani mitől jó egy vírusírtó és hogy melyik cég reagál gyorsabban egy új vírusra esetleg mennyire terheli le a gépet. Nézz teszteket amik képet adnak a megbízhatóságukról.
Panda cloud -ot szokták ajánlani, vagy a comodo internet security + defense -t, kaspersky -t... Nem vagyok járatos Az ingyenes vírusírtókban, a comodo-t használtam egyedül. 5 éve van Eset Smart Security a gépemen, nem kaptam még vírust. Néha lefuttatom a malwarebytes -t, de eddig nem talált olyat amit az eset nem vett észre.
Nézz független tesztoldalakat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__5..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!