Hogy tudom megnézni hogy ki lopja a netem?
Figyelt kérdés
Van egy tp-link TL-WR841N tipusu routerem és ugy látom sokszor mint ha lopnák a netem kód van rajta amit 2x meg is változtattam már de még mindig van valami hogy tudnám megnézni hogy ki lopja a netem vagy hogy tudnám letíltani? előre is köszönöm2014. júl. 23. 21:41
1/8 anonim válasza:
Nézd meg a router menüjében hogy kik vannak rá csatlakozva
dhcp-dhcp cilent list
macre pontositodbeállitod hogy csak az általad megadott mac cimek tudjanak csatlakozni
2/8 anonim válasza:
MAC cím szűrést könnyebb kikerülni, mint a jelszót. Milyen titkosítást használsz?
3/8 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy lopják a neted?
G.
4/8 A kérdező kommentje:
abból hogy sokszor belassul mint ha töltené le valamit vagy nem tudom
2014. júl. 25. 22:34
5/8 A kérdező kommentje:
a router menüben csak az én gépem van meg a tesómé ethernet kábellal van összecsatlakoztatva az internet
2014. júl. 25. 22:35
6/8 anonim válasza:
Lehet hogy nem stabil a router vagy maga a szoogaltató .
7/8 A kérdező kommentje:
meg most nézem hogy mostmár van egy unkown nevü is a listán és ezt nem tudom ki
2014. júl. 25. 22:42
8/8 anonim válasza:
Dobj egy képet arról a listáról!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!