Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy tudnék feltörni egy...

Hogy tudnék feltörni egy Windows xp jelszót?

Figyelt kérdés
Egyik nap rányitottam a gyermekemre miközben egy idegennel chat-elt és találkozót beszélt meg vele. Miután megláttam nagyon megijedtem és mindjárt beszéltem is vele. Ő megígérte, hogy többet nem beszél senki idegennel azonban mégis félek, mert utoljára amikor beakartam lépni leellenőrizni le volt kódolva a gép. Hogyan tudnám feltörni úgy hogy ne vegye észre? Először csak látni szeretném és utána cselekedni.. A válaszokat előre is köszönöm!
2014. júl. 20. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Pontosan mibe szeretnél belépni? A 'chat' menti az üzeneteket olyan helyre amihez jelszó kell? Nem elég máshogyan hozzáférni a merevlemezhez?

A további tanácsadásért viszont letöltendő jár.

2014. júl. 20. 23:19
 2/8 A kérdező kommentje:
xp felhasználói fiókját szeretném feltörni
2014. júl. 20. 23:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Tölts le egy Live (CD-ről is futtatható) Linux disztribúciót, ilyen például az Ubuntu is. Segítségével anélkül férsz hozzá a fájljaihoz, hogy be kéne jelentkezned.

Enélkül - ha Windowson rendszergazda vagy - meg tudod változtatni a jelszavát, de értelemszerűen erről ő is tudomást fog szerezni.

2014. júl. 20. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen felnőtt férfi szédíti a kislányt vagy kisfiút? Minél előbb szerezz be arra a gépre Eset Smart Security7 védelmet (fizetős, de megéri) és kapcsold be a Szülői felügyeletet. Ráadásul te legyél a Rendszergazda is a gépén! Éppen a gyerek érdekében. Tele van a net (és a Facebook is) pedofilokkal.
2014. júl. 22. 12:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom tudom pont ezért aggódom. köszönök szépen minden választ és segítséget
2014. júl. 22. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
2014. júl. 23. 00:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Sógornőm kislánya(10 éves)chatelt egy idegen férfival, aki rávette, vetkőzzön le és forogjon a kamera előtt. Buta gyerek már éppen vetkőzött, amikor az anyja benyitott. Lehajtotta a laptop tetejét, pofon vágta a gyereket, eltiltotta a nettől is jó időre. Aztán kivitte a laptopot és megnézte, ki a chat partner. Legalább 40 éves, szőrös pofa nézett vissza vigyorogva. A gépet kikapcsolta és elvitte, a szervízbe feltették rá az Esetet, beállították a Szülői felügyeletet. Rengeteg a pedofil, a gyerekek nem is sejtik, mire veszik rá őket ezek a mocskok.
2014. júl. 23. 00:08
 8/8 anonim ***** válasza:
2014. júl. 23. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!