Hogyan lehet Tudom feltörni a windows 8-at?
Figyelt kérdés
Van nekem egy másig gépem és azt oda adta testvéremnek hogy használja 14 éves És le kódolta Nem tudja igaz érthető is mert fél éve nem használtam/használta aszt a Gépet meg ő se (Kapott Egy másigat) hogyan tudnám fel törni nem akarom ura tenni Mert akkor minden adatom El veszne valaki nem tudna ajánlani valamit nagyon fontos lenne előre is kös.zönöm
nagyon fontos lenne ;)
2013. júl. 18. 20:56
1/6 anonim válasza:
Az írásod alapján még fiatalabb vagy mint az "öcséd".
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem csak most nincs gépem mivel Alaplap csere van és telefonról vagyok :)
Vagyis én cserérem csak kell még Hozzá pár Eszköz hogy működjön
2013. júl. 18. 21:04
3/6 anonim válasza:
És telefonról a másik másig lesz, vagy mi?
Akkor ha telefonról írok írhatom, hogy "szijasztok fijuk, nem tugyátog mi balya a biciglimnek?"
Vagy mi?
4/6 anonim válasza:
Ez a kérdés-helyeSÍRÁS haláli xdddd
5/6 anonim válasza:
25dekás kalapáccsal, mint a diót!
6/6 anonim válasza:
A windows8 szivárványkódos jelszótitkosítást használ. Namost. Mivel ezt te nem fogod feltörni, meg bár van hozzá hackerprogi, de nem írástudatlanoknak való, ezért csináld ezt: BIOS- advanced settings- boot sorrend-első legyen a cd meghajtó! aztán: linuxot kiírsz a cd-re, ne kérdzed, honnan szerzel, arra a piratebrowser való, aztán beteszed a gépbe, kiszeded a számodra fontos adatokat a c:ről, aztán reinstall win. Problem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!