Windows xp felhasználói fiók jelszavát szeretném feltörni valami "egyszerű" megoldással. Hogyan tudnám megvalósítani?
Valaki levédte a gépet. Csak nem tudom, hogy miért.
Próbáltam csökkentett módban belépni a a rendszergazda fiókba csak a baj (nem tudom, hogy az-e), hogy az az egy fiok van. A jelszót törölni nem szeretném amíg nem tudom, hogy ki és miért védte le, meg azt már meg tudnám oldani. Csak ahhoz be kellene lépnem.
"Próbáltam csökkentett módban belépni a a rendszergazda fiókba csak a baj (nem tudom, hogy az-e), hogy az az egy fiok van."
Mi van? A rendszergazdából ki lehet szedni a többiek jelszavát. Amúgy létezik rá program, ami leszedi/megváltoztatja az XP-s jelszót(bárkiét).
megoldás: ophcrack LiveCD (496 MB)
1.Töltsd le, a megfelelő verziót. (XP vagy Vista)
2.az ISO fájl TARTALMÁT, [link] ...írd ki CD-re!
3. Aztán mikor újraindul a rendszer, nyomkodd az F8-at, ott pedig válaszd ki a CD/DVD-ROM-ot!
4. Boot -olj be ophcrack LiveCD -ről:
Ha nem volt komplikált a jelszó, akkor pár perc alatt megfejti.
(Nem töröl le semmilyen fontos adatot, csak a jelszóra megy rá, ha megvan kiírja jól látható helyre.)
másik lehetőség:
LiveBoot 2012 progi ( [link] )
képek: [link] /screenshot.html
(mindkét progit egy másik gépen töltsd le, írd ki, CD-re és arról indítsd a géped)
(MiniPE)de akkor monnd ink azt hogy fel akarod törni valki gépét ne hazudj.
+ ismerek még 1 másik módot de azt ink hagyjuk azt tuti nem tod megcsinállni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!