Mi baja van a gépemnek? Már elegem van!
Minden úgy kezdődött, hogy nem lehetett kikapcsolni... kis villogó led továbbra is világított kikapcsolás után, holott elkellett volna aludnia. Azt is lehetett hallani, ahogy tovább megy a gép... egy idő után már be sem lehetett kapcsolni, semmire nem reagált.
Visszavittük (1 éve vettük) a Media Marktba, mert van rá garancia. Ott volt legalább másfél hónapot és amikor elhoztuk, az volt ráírva, hogy 10 újra lett indítva, működik rendesen és megjavította magát a gép :O Csak néztünk nagyokat, de hazahoztuk... működött is valameddig rendesen, de amióta letöltöttem pár dolgot, pl. filmeket, zenéket megint sz#arakszik...... és legújabban a Chrome nem képes semmit csinálni, nem tölti be a kért oldalakat vagy ha igen, akkor csak félig és tovább homókórázik..egyszerűen idegesítő, régen tök gyors volt mos meg ez...! Ja és a legjobb, akármilyen oldalt megnyitok, feljön ezer reklámfelület... ami még soha nem volt, lefogadom, hogy ez nem az internethibája, hanem mintha egy vírus lenne a gépemen, amitől ilyen reklámok jelennek meg, de direkt néztem a letöltéseket meg a rendszert és semmilyen plusz programot meg bővítményt nem találok rajta ami okozhatja ezt. Mindemellett a vírusírtó folyton kidobja az újonnan karanténba helyezett vírusokat, pedig semmi veszélyes oldalt nem látogatok!!! csak a szokásos... facebook, youtube, ncore és hasonlók. Szerintem a vírusirtómmal is baj van, de erre már régóta gyanakszom... vmi Avast (egy kalap fos). Nem tudtok esetleg valami ingyenes és hatékony vírusirtót?
Mi lehet a gépen (egyébként laptop) baja? Segítsetek!
Én javasolnék egy tiszta újratelepítést.
Pláne, hogy a jelek szerint jogtiszta operációs rendszered van.
Emsisoft Antimalware vagy Malwarebytes! Tipikus..kaptál a letöltött cuccokhoz grátisz malware és adware vírusokat..
WiseCare is kelleni fog, hogy a szemetet kipucold, azzal is gyorsulni fog! :)
A géppel kapcsolatban nem tudok segíteni, de írtad, hogy sok felugró reklám van, szóval ajánlok egy programot, a neve ADBlock. A Chrome áruházában ingyenesen le lehet tölteni, szerintem megéri. Még a youtube videók elől is kiszedi a reklámot. :)
Sajnálom, hogy a géppel kapcsolatban nem tudok hasznosat mondani, de remélem ez segít kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!