Mi baja lehet a gépemnek?
Figyelt kérdés
Ma,amikor hazajöttem és bekapcsoltam a gépet,azt írta ki a monitor,hogy NO SIGNAL. kikapcsoltam,újraindítottam,ezeket ismételgettem még végre jó nem lett. Legalábbis azt hittem,hogy jó. Még mindig szórakozik. Viszont megkérdeztem a nővéremet,hogy nem tudja-e mi történt,és azt mondta hogy a szobakutyája valószínűleg levizelte a gép elejét(bekapcsoló és újraindító gombot érve)
Lehet ez az oka annak,hogy ezt írja ki?
És mitévő legyek?:(
Természetesen leszedtem az elejét,és nagyjából kitörölgettem.
2013. márc. 25. 19:13
2/5 A kérdező kommentje:
igen tényleg az volt :/:/
2013. márc. 25. 19:22
3/5 anonim válasza:
Vizsgáld meg a kábelek csatlakozását!
4/5 A kérdező kommentje:
Letörölgettem azt is,főleg a gomb mögött.. most épp jó,de mit tegyek ha megint kikapcsol? előbb is ugyanezt csinálta..fél óráig hibátlan utána NO SIGNAL .:(
2013. márc. 25. 19:27
5/5 anonim válasza:
Hajszárítóval száritsd ki, addig ne kapcsold be, mert zárlatos lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!