Mi lehet a baja a gépemnek?
az volt,hogy tegnap le akartam törölni az avg 2013-mat,de azt vettem észre,hogy egyáltalán nem tölt az miatt kattintotam egyet és a mégse-re mentem ott meg lefagyott a gép,többször próbáltam újra indindtani dettó lefagyott.próbűltam csökkentet módba elinditani,de pontosan nem tudtam,hogy kell csak azt udta amikor bekapcsolódik a gép akkor kell megnyomni az f8-at,de amikor valakitől megkérdeztem azt monta a windows indulása ellöt na ezt nem értttem,de nem montam eg pontosan,hogy mikor amikor ki irja hogy windows xp tölt vagy amikor ki irja a gép márkáját (foxcon acer),de mindig lefagyot,de végül kipróbáltam kapcsolni,és sikerül,azt gondoltam reggel megpróbűlom elinditani,de most sikerül félek,hogy ujra történe igy 2 kérdésem van
mi a baja a gépemnek
és hogyan kell elindidtani a gépet csökkentet módba konyha nyelvel létcives
és még ez és ma reggelt mért indult el hibátlanul a windows mikor tegnap 8-10szer próbálkoztam
és most mit tegyek szerintem az avg 2013 lehet a gond le szeretném törölni de attól féel,hogy uja elöjön ez a baj, remélem tudtok ssegiteni,
Amikor bekapcsolod a gépet bejön a logo elkezded nyomkodni az F8-at teszed ezt mindaddig, amíg meg nem jelenik egy fekete képernyő, amin felajánl több rendszerindítási módot is.
De csökkentett módban nem fut a Windows Installer sem, így a programok telpítése/törlése, nem minden esetben megoldható csökkentett módban.
Én először egy víruskeresést csinálnék, és csak utána akarnám letörölni a vírusirtót ...
Nincs véletlenül több féle vírusirtó is a gépen, hajlamosak összeakadozni, mint a kodekek.
Hogy pontosan mi baja a gépednek, azt így a jóisten sem mondaná meg.. találgatni meg felesleges. Nem ismervén a gép előéletét, hogy miket, mennyit és hogyan telepítgettél rá, stb ... számtalan oka lehet egy rendszer-instabilitásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!