Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Lehet valami baja a gépemnek?...

Lehet valami baja a gépemnek? (többi infó lent)

Figyelt kérdés
Facebookos vírusról lenne szó. Az a helyzet, hogy kaptam a minap egy német nyelvű videónak álcázott "valamit" facebookon. Rákattintottam, és kért valami frissítést a Youtube, hogy töltsem le. Nem töltöttem le. Utánanéztem hogy az bizonyára egy vírus. A Downloads mappába automatikusan leszedett 3 db videót. Egyiket sem nyitottam meg, egyből töröltem. Avast vírusírtóm van. Ki jelzi-e a vírust? Egyáltalán megkaptam azt a vírust? Semmi rendellenességet nem fedeztem föl a gépen azon kívül hogy leszedett videókat!
2012. jan. 8. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Majd felfedezel ha tönkre vágja a gépedet, vagy behúzza az infókat! Szerintem futtass egy mélyreható vizsgálatot! Nagy valószínűséggel vírus.
2012. jan. 8. 13:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Ok köszi!
2012. jan. 8. 13:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Leellenőriztettem, és nem talált semmit. Ezek szerint vagy nem jelzi ki, vagy tényleg nem kaptam semmi vírust. Ahogy megkaptam, szinte azonnal töröltem. Ez a vírus csak a file megnyitásával terjed?
2012. jan. 8. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. jan. 8. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez olyan vírus, amely szaporodik, és a felhasználó tudtán kívül küldi szét a vírusokat szerteszét.
2012. jan. 8. 14:22
 6/7 anonim válasza:
Lehet hogy trójai.:(
2012. jan. 8. 14:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Semmi vírust nem talált, többször újra is indítottam a gépet de semmi kékhalál, semmi arra utaló jel nem volt hogy vírus lett volna. Lehet hogy hamis vírus volt.
2012. jan. 8. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!