Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért kapcsol ki a gép magától...

Miért kapcsol ki a gép magától? Fura az ügy.

Figyelt kérdés
Tehát, volt olyan hogy egy hónapba max egyszer kikapcsolt a gép magától de minden más ment, szal nem áramszünet volt. De ma jött egy vihar.. Villámlott, és nemsokkal utánna kikapcsolt magától. De minden más ment.. Aztán bekapcsoltam újra, de müködött. csak kb. fél óra múlva kapcsolt ki. Aztán rögtön bekapcsoltam és alighogy kivilágított a felületen a gomb, kikapcsolt! A windows jó.. Nincs vírus vagy egyéb sofware-s gond. A CPU-t se állítottam. Mi lehet a baj? Amugy sok időt szokott a gép menni egy nap kb 24/12..

2014. júl. 18. 16:52
 1/3 A kérdező kommentje:

CPU:45C

System:39C

AUX:29C

HD0:35C

CPU:39C

CORE:33C

Vcore:12V

+12V:6,55V

AVcc:3,30V

CPU vddc:1,10V

2014. júl. 18. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól hogy most jók a hőmérsékletek egy fél óra alatt simán felforrhat. Kipucolva mikor volt a gép? Illetve működik-e minden ventilátor és ha igen nem zörögnek-e?
2014. júl. 18. 17:14
 3/3 levis56 ***** válasza:
Ez lehet minimális áramkimaradástól is,pl amikor a egy lámpa hunyorog egy pillanatra de lehet észre sem veszed az elektromos készülékeken a kimaradást,viszont a pc érzékeny a fáziscsökkenésre,egyszerűen megszakad az áramkör. Erre jó a szünetmentes táp.
2014. júl. 18. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!