Mitől kapcsol ki magától a számitógépem?
Figyelt kérdés
mintha önálló életet élne.időnként fogja magát és kikapcsol teljesen magától minden ok nélkül.utána meg visszakapcsolom bekapcsoll mintha misem történt volna és azt kérdezgeti akarom e csökkentett módban inditani a a windows-t.mi baja lehet?2013. jún. 16. 20:33
1/13 anonim válasza:
Elszáll a gép, lehet hogy valami hardware-hiba miatt.
2/13 anonim válasza:
"mintha misem történt volna és azt kérdezgeti akarom e csökkentett módban inditani"
Akkor az mégsem "misem történt volna". :))
Lehet alaplap vagy esetleg tápegység hiba is.
3/13 A kérdező kommentje:
és hogyan lehet ezt kideríteni?mégsem cserélgethetek ki mindent benne hátha jó lesz.
és elég rendszertelenül jelentkezik.ha hibás vmi akkor hogyhogy visszakapcsolom és működik akár hetekig minden probléma nélkül?
2013. jún. 16. 21:42
4/13 anonim válasza:
Pedig más megoldás nincs, a szervíben is ezt csinálják. Ha nem értesz hozzá, akkor vidd el egy szakihoz, látatlanba nem lehet megmondani az okot.
5/13 anonim válasza:
Melegedés, csapágyas (és emiatt leálló) processzor ventilátor is okozhatja, sok más mellett. Nekem is volt ilyen.
6/13 levis56 válasza:
Pillanatnyi áramkimaradás is lehet.
7/13 anonim válasza:
Túlmelegedés?
Kapd szét, portalanítsd mindenhol.
Mozgasd meg a tápot.
8/13 levis56 válasza:
Mérd meg a CPU hőfokot,lehet hogy túlmelegszik és hőfok limitnél lekapcsol.
9/13 A kérdező kommentje:
portalanitottam,hőfokot ellenőriztem de nem melegszik túl.
2013. jún. 18. 20:44
10/13 levis56 válasza:
Megfigyelted,hogy terhelésnél vagy bármikor előfordul mert lehet kevés a táp a konfighoz vagy kiakar múlni.Ne ijedj meg csak találgatok,esetleg a hálókártya fog betojni,ezek csak lehetőségek koránt sem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!