Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehet msn vírust...

Hogyan lehet msn vírust törölni, vagy legrosszabb esetben magát az (2009) msn-t?

Figyelt kérdés
Sok msn vírus irtót kipróbáltam már,de nem jöttek be.Az msn-t meg nem tudom letörölni,pedig már a "program hozzáadása vagy törlése"t is próbáltam.Mármint kitöröltem,de a monitor jobb alsó sarkában a kis ikonoknál még mindig ott van,ha rákattintok,akkor bejelentkezik.Már jelszót is váltottam,az sem jó.Mit tudok csinálni?
2010. jan. 8. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Kb. 1 hónapja én is bekaptam egy "drága" msn vírust. Többel próbálkoztam, nekem a végén ez távolította el:

[link]

2010. jan. 8. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
MalwareBytes.
2010. jan. 8. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
A vírusos msn-t ügy tudod törölni, hogy először a tálsán lévő ikonra kattintasz, és ott kilépsz. ( jobb klikk az ikonra, és azt hiszem a legalsó a kilépés) Utánna vezérlőpult, programok eltávolítása. Majd letöltesz egy uj msn-t, és uj névvel és jelszóval készítesz egy másikat. A vírus nem mindíg a Te gépeden lévő msn-t fertőzi meg, hanem az interneten fennt lévő részedet is. Az interneten levőn meg nem tudsz vírust irtani. Ezért kell veszni hagyni a régit.
2010. jan. 8. 22:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Az elsőt már próbáltam,az sem használt.Az e-mail címemet már megadtam tanároknak,meg amikor nyíltnapon voltunk suliban ott is meg kellett adni.SZval elég fontos.
2010. jan. 8. 23:02
 5/6 anonim válasza:

[link]

ezt szedd le 10ből 10 esetben bejött

2010. jan. 9. 00:15
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Letölt:

[link]

2010. jan. 13. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!