Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Most mit tegyek? (többi lent)

Mnonsterboy124 kérdése:

Most mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Helló! TF2 játékos vagyok, és egyszer tradeltem egy Csapat Kapitány nevű sapkát. Ezzel minden rendben egyszercsak egyik haverom azzal állít be, hogy neki kéne a sapi, és hogy fizetne nekem valós pénzért! 51 eurót kértem a sapiért. Jött a Trade offer ezzel a szöveggel "Kedves Steam felhasználó!

A [link] Előfizetési szerződés szerint a csere után automatikusan

a Steam pénztárcájához a következő összeg adódik: 51.00€"

Elfogadtam. Ő meg kapta a sapkát DE én nem a pénzt! A haverom azt mondta nem bírja tradelni illetve nem bírja emberre adni a sapit.

Tehát a kérdés: Szerintetek tényleg a valve írta ezt a levelet a trade offer felé? És ha igen miért nem kaptam meg a pénzt? Csak értelmes válaszokat kérek! És kérlek tekintsetek el a helyesírási hibáktól! A válaszokat előre is köszi :D

2014. júl. 17. 17:39
 1/1 anonim válasza:

Ilyenkor több dolog lehet de a steamnek nem bírod bizonyítani a fizetést emiatt tenni nem tudsz elméletileg ellene semmit

1.lehetőség:rohadt sokan voltak online és bugos volt a steam

2.lehetőség:csak a tf2 volt bugos és a tf2 tradeben benn voltak a cuccok de egy váratlan fagy/bug/vacban miatt általában a játékosoknak ne látszk de a vac,a tf2 szervergépe(az összes trade cucc és abban a körben halál nélkül megszerzett item elveszik de a szerverek futnak tovább mert azok általában vagy privát vagy külön szervergépről üzemelnek és azokra vagy csatlakozva)

tehát sok mindent nem tehetsz és a barátod sem max annyit hogy törli az itemet(sapkát) és mind a ketten elveszítettétek a cuccokat bocsi de ez van

2014. aug. 5. 21:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!