Most mit tegyek? (többi lent)
Helló! TF2 játékos vagyok, és egyszer tradeltem egy Csapat Kapitány nevű sapkát. Ezzel minden rendben egyszercsak egyik haverom azzal állít be, hogy neki kéne a sapi, és hogy fizetne nekem valós pénzért! 51 eurót kértem a sapiért. Jött a Trade offer ezzel a szöveggel "Kedves Steam felhasználó!
A [link] Előfizetési szerződés szerint a csere után automatikusan
a Steam pénztárcájához a következő összeg adódik: 51.00€"
Elfogadtam. Ő meg kapta a sapkát DE én nem a pénzt! A haverom azt mondta nem bírja tradelni illetve nem bírja emberre adni a sapit.
Tehát a kérdés: Szerintetek tényleg a valve írta ezt a levelet a trade offer felé? És ha igen miért nem kaptam meg a pénzt? Csak értelmes válaszokat kérek! És kérlek tekintsetek el a helyesírási hibáktól! A válaszokat előre is köszi :D
Ilyenkor több dolog lehet de a steamnek nem bírod bizonyítani a fizetést emiatt tenni nem tudsz elméletileg ellene semmit
1.lehetőség:rohadt sokan voltak online és bugos volt a steam
2.lehetőség:csak a tf2 volt bugos és a tf2 tradeben benn voltak a cuccok de egy váratlan fagy/bug/vacban miatt általában a játékosoknak ne látszk de a vac,a tf2 szervergépe(az összes trade cucc és abban a körben halál nélkül megszerzett item elveszik de a szerverek futnak tovább mert azok általában vagy privát vagy külön szervergépről üzemelnek és azokra vagy csatlakozva)
tehát sok mindent nem tehetsz és a barátod sem max annyit hogy törli az itemet(sapkát) és mind a ketten elveszítettétek a cuccokat bocsi de ez van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!