Hol tudom megnézni, hogy ki hol járt a gépembe, amikor kölcsön volt adva?
Nincs.
Max. a bongeszo historyban meg tudod nezni hogy milyen weblapokat latogattak, felteve ha nem toroltek ki.
Ha XP van rajta akkor egyszerűen az Intézőben nézet menüponttal be tudod kapcsolni az előzményeket. Ott minden megnyitott dokumentumnak van egy parancsikonja, dátum szerint rendezve.
Ha Win 7-esed vagy 8-asod van akkor picit bonyolultabb, de még mindig előszedhető!
Futtatásba írd be: %appdata% majd Microsoft\Windows\Recent (magyarul: legutóbbi elemek mappa)
Teljes elérési útja: "C:\Users\*saját neved\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Recent\
Ott lesz minden ami el lett valaha indítva. Ha csak a kis okoskák ki nem törölték :)
A böngésző előzményeket meg már előttem megírták.
esetleg ha olyannak adtad oda aki max annyit ért hozzá hogy hogy tudja megnézni az emailjait, aki jobban és úgy bánt a géppel, mint én az enyémmel vagy csak kevésbé annyira és vagy csak elővigyázatos és figyelmes volt akkor esélytelen... mindent el lehet tüntetni... a megnyitott fájlokat, az intéző előzményeket, a böngészési előzményeket, mindent nem kell neki 5 perc és mint ha nem is használta volna senki a gépet...
de hogy a válaszodra válaszoljak tömören: ha csak használta és nem foglalkozott vele hogy megnézed-e mit csinált és nem takarított maga után akkor meg tudod nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!