Folyamatosan hívogatnak Afrikából, meg Amerikából. Egyszer felvettem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Felhívtam az ügyfélszolgálatot. Nyolc hívásom volt Afrikától - Kelet-Afrika , Guinea , Dél-Afrika ( Fokváros ), stb. Elegem van , reggeltől estig hívnak ismeretlen számok. Nem lehet ezeket valahogyan letiltani , vagy csinálni valamit? Próbáltam felvenni , de azonnal leteszik :( Hogy lehet ennek utána járni?:o
előre is köszi
2014. jún. 20. 20:59
1/7 anonim válasza:
Ezeket a számokat tedd egy csoportba, és a bejövő hívásoknál ezt a csoportot tiltsd le.
2/7 A kérdező kommentje:
Oké , csak az a gond , hogy mindig más számról hívnak. Most is hívnak!!!!
:(( elegem van
2014. jún. 20. 21:06
3/7 A kérdező kommentje:
szóval nem volt olyan alkalom amikor egy számról hívtak.
2014. jún. 20. 21:07
4/7 anonim válasza:
Akkor a legjobb megoldás, válts telefonszámot.
5/7 anonim válasza:
Mobiltelefon ez? Vagy Skype laptopon? Tiltsd le az összes hívást, kizárólag az ismerősök hívhassanak. Barátnőmet folyamatosan hívták arab férfiak, hogy ugyan álljon már meztelenül(!?) A webkamera elé! Ezeknek minden európai nő k*. Segítettem neki letiltani, utána lefuttattam a vírusirtót is, de csak az újratelepítés használt.
6/7 anonim válasza:
Megadtad valamelyik weboldalon a mobilszámosat? Onnan szerezték meg.
7/7 A kérdező kommentje:
nem azt soha nem adom meg. Köszönöm a tippeket! és mindent! Megpróbálom. :) mondjuk ma még nem hívtak. ennek csak örülök
2014. jún. 22. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!