Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudok windows 8-on...

Hogyan tudok windows 8-on adminisztrátort törölni úgy, hogy én nem vagyok admin?

Figyelt kérdés

szervizbe volt a laptopom és a szervizesek csináltak admint, amit nem értek, mert elvileg csak én voltam admin, akkor ők hogyan tudták át állítani?

amikor engedélyt kér a gép valamihez, akkor nem tudok rákattintani a yes-re meg kéri az admin jelszot, de nincs is admin fiok a felhasználók között, ez hogyan lehet? hogyan tudom törölni vagy visszaállítani magam adminra anélkül, hogy admin vagyok?

kérlek segítsetek, mert fogalmam sincs, hogy mit csináljak..

próbáltam már újratenni a rendszert, de ha be van kapcsolva a gép, akkor kéri az engedélyt, boot-olni meg nem akar..(rengeteg cd-t próbáltam) előre is köszi a válaszokat..

#Windows 8 #adminisztrátor #admin törlése
2014. jún. 20. 07:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod a rendszergazdai fiók jelszavát, akkor semmit sem fogsz tudni csinálni az újratelepítésen kívül. Vidd vissza a szervizbe.
2014. jún. 20. 07:29
 2/8 A kérdező kommentje:
hát jó, csak idegességembe leejtettem a gépet és kifolyt a kristály, monitorra van kötve. annyira idegesit, hogy nem csinálhatok semmit a saját gépemen....
2014. jún. 20. 07:33
 3/8 Tengor ***** válasza:

#2, az LCD betörésének a problémához vajmi kevés köze van. Valószínűleg mindenhova ugyan azt a jelszót használja a szerviz. Hívd fel őket és kérd el tőlük!

A nagyobb biztonság érdekében célszerű megtartani ezt a működést. Teljesen felesleges adminként netezni v. filmet nézni.

2014. jún. 20. 07:41
 4/8 anonim ***** válasza:

"A nagyobb biztonság érdekében célszerű megtartani ezt a működést. Teljesen felesleges adminként netezni v. filmet nézni."

Igen, csak ha nincs rendszergazdai jogosultsága az adott Windows fióknak, és az illető nem is tudja a rendszergazda jelszavát akkor még egy programot sem fog tudni feltelepíteni amivel lehet filmet nézni ( mert ugye a Windows Media Player elég sok mindent nem indít el ).

2014. jún. 20. 09:16
 5/8 Tengor ***** válasza:
#4, ezért írtam, hogy kérje el a jelszót a szerviztől.
2014. jún. 20. 09:20
 6/8 A kérdező kommentje:
de hiába kérem el a jeszót, ha egyszer a felhasználók között nincs egy admin se...
2014. jún. 21. 04:54
 7/8 anonim ***** válasza:
De amikor valamit jóvá kell hagyni, oda felhasználónevet is kér. Tehát nem feltétlenül kell megjelennie a bejelentkező képernyőn az adminnak. Amúgy most hirtelen nem tudom, hogy 8-ason hogy működik, de elvileg van egy billentyűparancs, ami a bejelentkező képernyőn azt eredményezi, hogy kézzel tudod beírni a felhasználónevet is.
2014. jún. 21. 08:05
 8/8 A kérdező kommentje:
nem, azt írja, hogy írjam be az admin jelszót, de nincs neki hely se, meg nincs is admin ikon..
2014. jún. 21. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!