Hogyan tudok windows 8-on adminisztrátort törölni úgy, hogy én nem vagyok admin?
szervizbe volt a laptopom és a szervizesek csináltak admint, amit nem értek, mert elvileg csak én voltam admin, akkor ők hogyan tudták át állítani?
amikor engedélyt kér a gép valamihez, akkor nem tudok rákattintani a yes-re meg kéri az admin jelszot, de nincs is admin fiok a felhasználók között, ez hogyan lehet? hogyan tudom törölni vagy visszaállítani magam adminra anélkül, hogy admin vagyok?
kérlek segítsetek, mert fogalmam sincs, hogy mit csináljak..
próbáltam már újratenni a rendszert, de ha be van kapcsolva a gép, akkor kéri az engedélyt, boot-olni meg nem akar..(rengeteg cd-t próbáltam) előre is köszi a válaszokat..
#2, az LCD betörésének a problémához vajmi kevés köze van. Valószínűleg mindenhova ugyan azt a jelszót használja a szerviz. Hívd fel őket és kérd el tőlük!
A nagyobb biztonság érdekében célszerű megtartani ezt a működést. Teljesen felesleges adminként netezni v. filmet nézni.
"A nagyobb biztonság érdekében célszerű megtartani ezt a működést. Teljesen felesleges adminként netezni v. filmet nézni."
Igen, csak ha nincs rendszergazdai jogosultsága az adott Windows fióknak, és az illető nem is tudja a rendszergazda jelszavát akkor még egy programot sem fog tudni feltelepíteni amivel lehet filmet nézni ( mert ugye a Windows Media Player elég sok mindent nem indít el ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!