Hogyan tudom elrejteni az IP-címem?
Figyelt kérdés
Van egy oldal, ahova rendszeresen járok, és bejegyzéseket írok.
Azt szeretném, hogy 2 különböző bejegyzésről ne tudják megmondani, hogy egy ember írta őket.
A felhasználói szinten tudom, hogy elég pl. másik néven regisztrálni az oldalra, de az oldal adminjai már elvileg tudják, hogy egy ip-címről írták a két bejegyzést.
Vannak IP-generátorok. Ezeket elegendő lenne akkor használni amikor beregisztrálok egy másik néven? Vagy minden egyes belépésnél nyoma marad annak, hogy én beléptem az oldalra?
2014. jan. 5. 14:38
1/1 anonim válasza:
Töröld a böngészőből a cookie-kat, és használj Tor browsert, így tuti nem tudnak visszanyomozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!