Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom az IP címem-et...

Hogyan tudom az IP címem-et elrejteni?

Figyelt kérdés

Sajna bannoltak egy CS szeróról, de nem csináltam semmit! Az adminokat nem ismerem, nem tudok kapcsolatba lépni velük. IP cím alapján bannoltak. Esetleg létezik valami módszer ennek kijátszására, hogy hamis IP-t küldjön a gépem a szervernek?

Fix IP címem van, tehát NEM dinamikus.

2011. jún. 1. 01:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Az internet kommunikációjában az IP-cím határozza meg azt, hogy egy adatot hová kell elküldeni. Olyan, mint rendes levelezésnél a borítékon a cím. Ha te a szervernek hamis címet adsz meg, akkor szerinted meg fogod kapni azt az adatot, amit ő küldene neked, például a többi játékos pozícióját, mozgását, lövését, találatát?

Használhatsz persze proxyt, ami hasonló egy postafiókhoz. Az adatot nem közvetlen te kapod meg, hanem egy proxyszerver, ami továbbítja neked. De ez lényegesen lassabb, mint a közvetlen kommunikáció, akár 1-2 másodperc(!) is lehet az adatok átérkezése. Tehát szerinted "heccsát"-ot lősz, és erre összeesel a másik meg röhög a markába.

2011. jún. 1. 07:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. És ezt a proxy szervert hogyan/hol kell beállítani? Nem baj hogy késni fog, csak menjen, legalább ezen a téren is szerzek tapasztalatokat
2011. jún. 1. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérsz a netszolgáltatódtól egy másik IP-t, megoldják pár perc alatt ha betelefonálsz.
2011. jún. 5. 07:59
 4/4 A kérdező kommentje:
És szerinted csak úgy megváltoztatják? Megpróbálhatnám amúgy, de ha megkérdik hogy mért, akkor mit mondjak nekik? :D
2011. jún. 5. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!