Vettem egy karaktert egy játékban, email címmel eggyüt, de akitől vettem vissza lopta az email címet. Megvan az IP címe, mit tudok tenni? A rendőrség tud valamit csinálni?
Pont úgy viselkedsz, mint egy bidám-bidám. Megszerez valamit, illegális úton (lásd játék szabályzatát) és rosszúl sült el amit csinálták, kapásból pattogsz, és sírsz a jogaidért.
Azért ne keverd össze a virtuális világot a valósággal. A rendőrség telibe fog szarni, ha ilyennel bemész. Jobb esetben kiröhögnek, és azt mondják menny haza.
Igen vannak jogaid, de tudod: Hülyeségből van a baj.
HÜLYESÉGed meg az volt, hogy semmibe vetted a játék szabályzatát.
A BAJ, meg amit te panaszkodsz itt.
A Ba
Tanulok és dolgozom is, és mi van akkor ha egy harmadik személy lopta el ?
Erre most lett lehetőség, akkor se tudok mit tenni, se a rendőrség ?
1) Mivel bizonyítod, hogy az a tiéd vagy tiéd volt?
2) Mivel bizonyítod, hogy az adott email cím a te birtokodban van?
3) Mivel bizonyítod, hogy az volt az a személy, aki visszavette?
Jah csak megsúgom. Hogy tudod-e a user/passwordöt valahova az még nem azt jelenti, hogy a tiéd is. Mert az adatok kiadhatók. Ami a tiéd: az ami valóban a te tulajdonod. Pl.:
- Használati tárgy, abban az esetben ha feltudod mutatni a számlát.
Mivel nem rendelkezel gondolom semmi ilyesmivel, úgy felesleges is akár elkezdeni bármit. Mert ha még is bemész a kékekhez ezzel, csak annyit érsz el, hogy az ügyeletesnek lesz egy jó sztorija odahaza.
Kérdező, mondd már el nekem, hogy miért nem mentél be az elmúlt 5 napban a rendőrségre? Itt jártatod a szád, keresed a kifogásokat, hogy te akkor is jogosan mehetnél a rendőrségre, minden választ ignorálsz, de még mindig nem jutottál el a feljelentésig. Miért nem?
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!