Vettem egy karaktert egy játékban, email címmel eggyüt, de akitől vettem vissza lopta az email címet. Megvan az IP címe, mit tudok tenni? A rendőrség tud valamit csinálni?
A jogaidat te magad tiportad sárba, amikor a játék szabályainak figyelmen kívül hagyásával a kiadó tulajdonát képező virtuális karaktert pénzért vásároltál meg valakitől.
Nem tudom, milyen játékról van szó, de a legtöbb játék szabályzata tiltja a karakterek és egyéb tárgyak adásvételét.
Egyéb kérdés?
Vannak jogaid, de illegális dolgot csináltál.
Ez kb olyan, mintha vennél füvet és utána az eladót akarnád feljelenteni, mert negyed grammal kevesebbet adott.
"Vettem egy karaktert egy játékban..."
Es ez mi? Ezen van a lenyeg.
Akkor miert irod azt, hogy vetted?
Egyebkent a csere-bere sem megengedett.
De akkor most mi tudok tenni ?
Bemenjek a rendőrségre ? Csak mert valaki azt mondta ő regisztrálta az emailt címet, és így nem tehetek semmit.
Nem tudsz ellene tenni semmit.
1) Nincsenek törvények játékosok közti szóbeli megállapodásra (üzenetek nem tartoznak ebbe)
2) Nincs hivatalos adás-vételi vagy csere szerződésed
3) Játék szabályzata is tiltja (bár ezzel a játék üzemeltetőihez fordulhatsz), ha egyáltalán érdekli-e őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!