Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen ingyenes vírusirtót...

Milyen ingyenes vírusirtót ajánlotok Windows XP-re?

Figyelt kérdés
Még van nálunk egy régi gép, amire valami oknál fogva nem tudok linuxot rakni (próbáltam lubuntu-t, xubuntu-t, sima ubuntu-t, OpenSUSE-t, Mint-et és Debian-t, és a telepítés sem akart elindulni vagy ha el is indult a telepítés ~70-80%-ánál hibát jelzett és leállt) ezért maradt rajta a windows xp, de kéne rá valami ingyenes és jó antivírus. Mit ajánlotok?

2014. jún. 15. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Panda Cloud.
2014. jún. 15. 23:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Józan Ész 2.0
2014. jún. 16. 00:01
 3/7 anonim válasza:
2 gép kell..fizikai kapcsolat nélkül..
2014. jún. 16. 09:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ingyenes közt az Avast az ami a legkiemelkedőbb.Panda cloud mellett pl. nagyobb eséllyel szedsz össze fűt fát,persze internetezés szokásodtól is függ,mert valakinek nincs szüksége vírusirtóra se.
2014. jún. 16. 10:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Apám leszed minden vackot, amiről azt mondják, hogy hasznos, meg minden. Múltkor is leszedett egy Wise Memory Optimalizer-t valahonnan, amire a vírusirtó (akkor még volt fizetett nod32) rögtön írta, hogy vírusos.
2014. jún. 16. 12:28
 6/7 anonim válasza:

360 Total Security/360 Internet Security

Ezek INGYENESEK, és a Windows frissítését is figyeli. Plusz védelemnek bekapcsolhatod az AviraAvir einnige-t és a BitDefener einige-t (total security) (ezek plussz védelmek)

Még karban is lehet vele tartani a gépet(total security)

XP-re is

2014. jún. 17. 18:55
 7/7 anonim válasza:
AVAST! free antivirus. Bán nekem nem nagyon nem volt nagyon hsznos hogy lejárt a xp. nekem átengedett valami virust és mindenemet törölt!
2014. jún. 18. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!