Baj ha kikapcsolom a windows xp alap tűzfalját és csak avast free virúsírtót használok?
Figyelt kérdés
Ér valamit egyáltaáln az xp alap tűzfala?2014. jan. 31. 21:55
1/7 SylwerStone válasza:
Az XP tűzfala semmit nem ér. Töltsd le a Comodo-t, ha tűzfal kell
2/7 anonim válasza:
Ha router mogott vagy,akkor mindegy a tuzfal allitolag.
Igaz en evekota nem hasznalok tuzfalat,router van es abba bevan kapcsolva a tuzfal.Soha se volt belole problemam.
3/7 anonim válasza:
Talán ér valamit, az alap, de nekem is ki van kapcsolva. Én ESET -et használok, és sztem elég, ha ott be van kapcsolva... És látszik is, hogy véd, mert sokminden ugy müködik ha kikapcsolom azt is. (Pl telefonnal nem tudom irányítani a gépet, ha aktív a tűzfal)
4/7 anonim válasza:
Xpnél mindegy be van e kapcsolva nem használ semmit már csak dísz.
5/7 Lajos54 válasza:
Én az Ashampoo ingyenes tűzfalát használom évek óta. Tud magyarul, könnyű beállítani, és szépen dolgozik, szinte minden kifelé és befelé irányuló kapcsolódási kísérletet megfog. Könnyen meghatározható, hogy az adott kapcsolódást engedje vagy ne, illetve hogy mindig engedje-e (akkor már nem jelzi a későbbiekben), vagy adott esetben én dönthetem el, hogy pillanatnyilag megengedem-e. Nem vettem észre, hogy különösebben lassítaná a gépet.
6/7 Lajos54 válasza:
És még csak annyit az előzőhöz: néha meglepő, hogy mik akarnának kapcsolódni kifelé... Meg néha befelé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!