Érdeklődő123 kérdése:
Hogy tudnák arról megbizonyosodni hogy nincs kártevő már a gépemen?
Figyelt kérdés
Egy skype vírust telepítettem nem gondoltam volna hogy az és irták hogy yac nevű víruskereső program majd megoldja. Olvastam arról hogy elvileg az is egy vírus na letöröltem egy free marwarebytest felraktam az kitakarított 16 vírust letöröltem az avasztomat mert semmi vírust nem észlelt felraktam a nod 32 smartott az szedi le még a kártevőket2014. jún. 6. 15:48
1/1 anonim válasza:
Még Kaspersky Internet Security-t töltsd le (1 hónap ingyenes), ez az egyik legjobb antivírus.
Internet Security 2014 (14.0.0.4651ab) [MAGYAR] | méret: 258,036,328 bájt | dátum: 2013.12.17.
Többit kapcsold ki amíg használod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!