Tudtok erre megoldást? Csinálok fotókat egy baráti társaságból valakiről. Szeretném megosztani _csak_velük_és_az_Ő_ismerőseikkel!
A probléma abban rejlik, hogy ha megosztom a mappát csak velük, akkor hiába jelölöm be őket, az ő (egyéb) ismerőseik nem látnak semmit az egészből, mivel én korlátoztam az album láthatóságát erre a pár személyre.
Elfogadnám, hogy ez így van rendjén, csakhogy ha valaki nagyon meg akar osztani egy képet, és neki joga volt látni, akkor úgyis megtszi, tehát letölti, továbbosztja. Bármeddig gondolkodom is, nincs rá értelmes megoldás, holott az én logikám azt mondja, hogy amikor valakit bejelölök egy képen, azt az ő ismerettségi köre (amennyiben ő ezt engedélyezi) láthassa.
Elég gáz, hogy a saját ismerőseiddel nem akarod megosztani a máséval meg a háta mögött igen.
Pedig akkor választanád az Egyénit, azon belül az ismerősöket és ott hagynád a pipát az Ismerősök ismerősei előtt is.
Félreérthető voltam, bár az ilyen primitív stílusú válaszolóknak mindegy, ők úgyis csak a butaságukat szeretnék fitogtatni... Sejthető volt, hogy ilyen okoskodó, szerencsétlenek fognak válaszolni, de ez benne van a pakliban. :)
Azt, hogy a megjelölt képeit lássák a barátai a beállításoknál ő maga szabályozhatja, sőt azt is, hogy ki az a csoport, aki láthatja. Ha ezt ő beállítja, és én publikusra állítom a fotót, amin őt megjelölöm, akkor látják a barátai, ha pedig nem állítom publikusra, akkor nem. Tehát mégiscsak én is szabályozom, hogy az ő ismerősei látják-e, de annyira, hogy neki esélye se marad engedélyezni, csak ha letölti és újraosztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!