Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Win7 hol lehet a jogosultságok...

Win7 hol lehet a jogosultságokat beállítani?

Figyelt kérdés
Új Windows7 telepítése után az egyik partició nem elérhető (hozzáférés megtagadva) nyilván valami jogosultsági probléma van de nem tudtam beállítani a tulajdonságoknál, hogy rendszergazdaként tudjam használni. Ha nem megy akkor az adatokat "lelopni"?
2014. máj. 30. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
mert valószínű nem tiéd a gép vagy le van védve más által. de ha ez érdekel youtubeon számos videó van ami áthidalja e problémákat. sok a fake videó is de azért volt ami már bevált :)
2014. máj. 30. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát lopásra annyi ötletem lenne hogy bootolj be linuxal az nem fog problémázni.

PL: [link]

Ha van újra írható cd/dvd-d akkor arra kell kíírni ezt a képfájlt ha nincs akkor jó egy pendrive is.

Ez alapján könnyű megcsinálni a pendrivot: [link]

2014. máj. 30. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagyis Miskolcon használatra kiosztott használt laptop, ami persze nem a tied?! Én boltban vettem (nem kevés pénzért) egy kis Thinkpadot (xs61), Ubuntu volt rajta, de letiltott rendszergazdasággal! Akkor nem gondoltam rá, de ez is miskolci lehetett, most már Windows7 van rajta és tökéletesen működik.
2014. jún. 1. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!