A Crome egy csomó oldalt letilt. Hogy tudom beállítani, hogy ne tiltsa le?
Azt írja ki, hogy "Nem lehet kapcsolódni az igazi webhelyhez" és "Jelenleg valami zavarja a(z) webhellyel létesített biztonságos kapcsolatot." Ez a "jelenleg" ez kb egyenlő a mindiggel. -.-
Ilyen pl. az ncore, a twitter, souldcloud, és még pár oldal. Ezeket csak firefoxal tudom megnyitni, de nem akarok arra váltani.
Szia!
Ezt a böngészőben a beálításoknál tud beálítani ,ha chrome a hibás,vagy win7-nél megyél a tűzfalba és nézd meg a beállításokat engedélyezd a chrome-ot alap böngészőnek,win8-nál is ugyan ezt kell csinálni.
Nem töltöttél le az io-bittől egy internet bisztonságot bisztosító programot ?
Ha igen akkor írd le és segítek.
Ideiglenes megoldásnak telepítsd újra a böngészőt.
Szia
Szia!
Nekem XP-m van, Win7 témával. Elmondanád, hogy a Crome-be a beállítáaokon belül mit és hogy állítsak át? Illetve hol kellene megnézni, hogy jól vannak-e beállítva a dolgok?
Az xp tanusítványkezelőjével lesz valami gond (nem frissül)
Vezérlőpult->internet beállítások->Speciális
SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, TLS 1.1, TLS 1.2 használata.
most vagy be, vagy ki nem tudom mi a gondja a chrome-nak, valószinü hogy a windowsban lejárt tanusítványok vannak.
Telepítheted is a tanusítványt ha a címsornál a lakatra klikkelsz. Chrome-nál nem tudom hogy van, de tanusítvány letöltése, majd ráklikkelsz és telepíted. Valahol a biztonság->tanusítványok->exportálás -nál.
firefoxban ez így néz ki:
Vírusírtó tűzfala is blokkolhatja ellenőrizd a beállításokat.
Nem vagyok chrome párti lehet egy chrome felhasználó jobbat tud!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!