Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Crome egy csomó oldalt...

A Crome egy csomó oldalt letilt. Hogy tudom beállítani, hogy ne tiltsa le?

Figyelt kérdés

Azt írja ki, hogy "Nem lehet kapcsolódni az igazi webhelyhez" és "Jelenleg valami zavarja a(z) webhellyel létesített biztonságos kapcsolatot." Ez a "jelenleg" ez kb egyenlő a mindiggel. -.-

Ilyen pl. az ncore, a twitter, souldcloud, és még pár oldal. Ezeket csak firefoxal tudom megnyitni, de nem akarok arra váltani.

2014. máj. 9. 16:14
 1/7 Botond2001 válasza:

Szia!

Ezt a böngészőben a beálításoknál tud beálítani ,ha chrome a hibás,vagy win7-nél megyél a tűzfalba és nézd meg a beállításokat engedélyezd a chrome-ot alap böngészőnek,win8-nál is ugyan ezt kell csinálni.

Nem töltöttél le az io-bittől egy internet bisztonságot bisztosító programot ?

Ha igen akkor írd le és segítek.

Ideiglenes megoldásnak telepítsd újra a böngészőt.

Szia

2014. máj. 16. 12:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem XP-m van, Win7 témával. Elmondanád, hogy a Crome-be a beállítáaokon belül mit és hogy állítsak át? Illetve hol kellene megnézni, hogy jól vannak-e beállítva a dolgok?

2014. máj. 17. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Chrome: jobb felső sarokban három vonal alatt, beállítások. Megnyitod és beállítod magadnak, pl. akarod-e látni a könyvjelzőket, vagy a kezdőoldal mi legyen, alul találod a Speciális beállítások menűt is. Ezt is nyisd meg, aztán a tűzfalon is engedélyezd a Google Update-t.
2014. jún. 9. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
2014. jún. 9. 13:12
 5/7 A kérdező kommentje:
És ilyenkor fent, ahol az oldal címét kellene kiírnia, azt írja, hogy "SSL hiba"
2014. júl. 6. 17:13
 6/7 csacsi2 ***** válasza:

Az xp tanusítványkezelőjével lesz valami gond (nem frissül)

Vezérlőpult->internet beállítások->Speciális

SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, TLS 1.1, TLS 1.2 használata.

most vagy be, vagy ki nem tudom mi a gondja a chrome-nak, valószinü hogy a windowsban lejárt tanusítványok vannak.

[link]

Telepítheted is a tanusítványt ha a címsornál a lakatra klikkelsz. Chrome-nál nem tudom hogy van, de tanusítvány letöltése, majd ráklikkelsz és telepíted. Valahol a biztonság->tanusítványok->exportálás -nál.

firefoxban ez így néz ki:

[link]

Vírusírtó tűzfala is blokkolhatja ellenőrizd a beállításokat.

Nem vagyok chrome párti lehet egy chrome felhasználó jobbat tud!

2014. júl. 6. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Újabban én is mellőzöm időnként a Chrome-t, ugyanis a Facebookon a képeket nem tölti be. A Firefox-szal működik.
2014. júl. 7. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!