Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírusos a gépem a leírtak...

Pro Patria kérdése:

Vírusos a gépem a leírtak alapján?

Figyelt kérdés

A tünetek:

- Gyors gépelésnél néha kimaradnak betűk. (Ez lehet a leterhelt memória eredménye is?)

- Google-ben a keresési találatokra rákattintva új lapon nyitja meg azokat, nem pedig ugyanazon. Eddig nem így volt, nem csináltam vele semmit, és nem tudom, hogyan tudnám átállítani, csak annyit tudok változtatni, hogy ne lapon, hanem külön új oldalon nyissa meg. Úgyanígy képkeresésnél is: ha rákattintok a képre, majd arra, hogy oldal felkeresése, új lapon nyitja meg, nem közvetlenül.

- A freemail-be nem tudok bejelentkezni, állandóan csak tölt. (Exploreren viszont nincs semmi probléma vele, csak az általam használt Mozillán, úgyhogy ez vélhetően nem a megszokott általános freemail-hiba.)

- Az egerem néha villódzik, ami zavaró.

- Youtube-nál esetében, ha rákattintok a profilfiókból egy videóra, a videóról nem enged visszalépni a profilba. Visszalép, tölt, majd megint a videónál van. (Ez másnál is így van?)

- Eddig ha ráléptem egy oldalra, az automatikusan felugró reklámoldalak és további oldalak megnyitása többségében nem volt jellemző, most olyanoknál is reklámoldalak seregét nyitja meg automatikusan a rákattintással, ahol korábban nem. (Beállításokban be van pipálva a felugró ablakok blokkolása.)

Mit kellene tennem? Futtattam egy ellenőrzést a Nod32-vel, amit talált, azt töröltettem/karanténba helyeztettem. Nem változott semmi. Most töltöm a frissítéseket, hátha az segít.

Vigyem el szaküzletbe, vagy itthoni módszerek is elegendőek? Egyáltalán vírust mutatnak ezek?

Hozzá kell tennem, hogy két meghajtóm van, az egyik 126 GB-os, a másik 338 GB, de mindkettő majdnem tele van. Az előbbin 42,2 GB szabad tárhely van, a másikon pedig 45,4 GB.

2014. máj. 29. 12:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Letöltöttem a Adblock Plus-t, de nem találtam benne cleaner funkciót,

NEM is találsz de segíttek [link]

letöltöd és takarítasz vele

2014. máj. 29. 16:22
 12/15 anonim ***** válasza:
küldj egy képet a problémádról
2014. máj. 29. 16:24
 13/15 A kérdező kommentje:

16:22, köszönöm, letöltöttem.

16:24, milyen képet küldjek pontosan?

2014. máj. 29. 17:08
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindannyiotok segítségét!

Kedves anizs777 nevű felhasználó: letöltöttem, lefuttattam, és tökéletesen helyreállt mindent. Egy-egy kéretlen új reklámlap megnyílik még a kattintásokkal, de a google rendesen működik. Igaz, az előzményeimet, a bejelentkezéseimet és a mentett jelszavaimat is kitisztította, de ez a legkevesebb.

2014. máj. 29. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Nincs mit örülök
2014. máj. 29. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!