Ha az éjjel valaki feltörte az itteni jelszavamat és kitörölt nekem dolgokat, van értelme új jelszónak vagy azt is ugyanilyen könnyen feltöri?
Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 10:07
1/8 anonim válasza:
router? PC? értelme mindig van a jelszavaknak minél hosszabb kisbetű nagybetű szám keveréke annál nehezebb feltörni.
2/8 A kérdező kommentje:
optikai internet, router, pc
2014. máj. 1. 10:12
3/8 A kérdező kommentje:
Hogy tudta ez egyáltalán? És ha tudta akármikor máskor is megteheti?
2014. máj. 1. 10:14
4/8 A kérdező kommentje:
Az e-mail címem én adtam meg az illetőnek.
2014. máj. 1. 10:15
6/8 A kérdező kommentje:
Leveleimet, amit egy bizonyos személy írt nekem kb. fél év alatt szinte minden nap. És persze ha törölte, gondolom előtte olvasta is, a többit elgondolni sem merem :-(
2014. máj. 1. 10:30
7/8 anonim válasza:
Az esetek többségében otthon a körülötted lévő emberekben keresd a behatolót aki fizikálisan hozzáfér a gépedhez.
A mailek feltörése viszonylag egyszerű ( kívülről is)rengeteg oktató videó kering aminek a negyede használható is és a szomorú tapasztalat hogy ezen keresztül jutnak be a facebook..... személyesebb oldalakra.A freemail a legszellősebb.Nagyon gyorsan változtass meg minden jelszót és a visszaigazoló maileket ne tárold hanem töröld a ládádból.
8/8 A kérdező kommentje:
A behatolo egy itteni felhasznalo, akivel kapcsolatba ketultem.
Koszonom valaszod!
2014. máj. 1. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!