Windows 7 lapozófájl - böngészése hogyan lehetséges?
Hogyan lehet a lapozófájlt lementeni, hogy tudjak benne szöveget keresni?
Elszállt egy több órás írásom, és nincs sehol.
Esetleg img-burn. Gondolom csak parancssor alól lehetne. De windows nem hagyja megnyitni, mert "másik program használja". Ha levenném 0-ra a méretét, gondolom azonnal eltűnne és nem maradna semmi, ahol kereshetnék.
1. A lapozófájl a C:\pagefile.sys, ahogy évtizedek óta. Rejtett rendszerfájl.
2. Hacsak nincs memóriaszűkében a géped, akkor nem valószínű, hogy lapuozófájlra szorult volna egyszerű szövegszerkesztés közben.
3. Ha nem jegyzettömbben alkottál, akkor nem sima szövegről beszélünk, az összes komolyabb szövegszerkesztő ennél jóval bonyolultabb formában tárolja a cuccot, hiszen formázási adatok is vannak dögivel.
4. Az Imgburn egy CD író program, köze nincs a témához.
5. Élő lapozófájlt nyilván nem tudsz megnyitni, de ha az incidens pillanatában nem áramtalanítottad azonnal a gépet, illetve elindítottad azóta a rendszert, akkor a régi tartalomnak már régen annyi.
6. Tömény bináris adathalmazról beszélünk, ha mondjuk egy linux live CD-ről belenézel, akkor se fájlokat fogsz látni, csak értelmezhetetlen adathalmazt. (Ha tudnád értelmezni, akkor nem itt kérdeznél.)
7. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor egy linux CD-ről hex editorral próbálkozz. Sok sikert.
8. Érdemes inkább a dokumentumod mappájában rejtett biztonsági másolatok után kutatni. A legtöbb szövegszerkesztő szokott csinálni.
Igen, tudom, hogy pagefile.sys . Értem, köszönöm. Memento tudtommal nem csinál rejtett biztonsági másolatokat.
Temp-ben semmit nem találtam.
Ha nincs az automatikus mentések között semmi, akkor ezt már elvitte a cica.
A jövőre nézve feltelepíthetsz magadnak egy keyloggert, ha ilyesmi elő szokott veled fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!