Állítólag a facebooktól kapok sms-t, ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Facebook -fiókodhoz ismeretlen böngészőből történt hozzáférés ( időpont). További információért jelentkezz be. A szám amiről kapom: 06303444670 Ez valós? Én soha nem adtam meg a számom, akkor hogyan kapok sms-t? (napjában többet, a jelszavamat már ezerszer frissítettem) Mit tehetek, hogy ne kapjam az sms-t? Bejelentkezés után nem tapasztalok semmi eltérőt.2014. ápr. 7. 00:19
1/4 anonim válasza:
Ez biztos nem a FB, 2 okból:
- A FB nem tudja a számod, mert nem adtad meg
- A FB nem erről a számról küldözget SMS-t, hanem 6 számjegyű telefonszámokról, amit a készüléked "FACEBOOK" néven azonosít automatikusan (vagy legalábbis az újabb gépek)
Nincs ötletem sajnos, mit lehetne vele kezdeni.
Ez az egyetlen értelmes találat a telefonszámra:
Nemtom mennyire valós ez.
Lehet ő kapta a vírust, ami SMS-eket küld - bár kérdés, te miért vagy vajon címzett (lehet random?).
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!Bár lenne véletlen!De azóta még egy sereg jött!!Mit tegyek???-hát fogalmam sincs!!
2014. ápr. 8. 20:32
3/4 anonim válasza:
#1 vagyok, annyi jutott eszembe, hogy esetleg bemehetnél a telefon szolgáltatódhoz és elmondhatnád a szitut, hátha meg tudják csinálni, hogy nem továbbítják az erről a számról érkező SMS-eket neked.
4/4 reakabb válasza:
En Hollandiabol kaptam sms-t egy ismerostol es ezt a szamot irta. Szoval ez egy konverzios szam a kulfoldrol erkezo sms-ekre, vagy netes sms kozpont.
Na aggodj, igy tenyleg a facebook irt, csak a szam teveszt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!