SEGÍTSÉG! Virust találtam a gépemben! Hogy tudnám kiirtani?
Figyelt kérdés
Itt a virus:
Igen, ez a kernel cucc, beszéltem szakértővel, ő mondta, hogy vírus, hogyan irtsam ki?
2014. ápr. 9. 21:47
1/14 anonim válasza:
ha nem írtad volna be a címbe a SEGÍTSÉG feliratot segítenék.
2/14 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy beleirtam, csak kétség be vagyok esve, mert nem tudom hogy kell kiírtani
2014. ápr. 9. 21:51
3/14 anonim válasza:
A szakerto nem tudta megmondani a kiirtas modjat? :)
4/14 anonim válasza:
Mivel rendszerfájl, ha karanténba helyezed, akkor nem fog többet elindulni a géped, hisz a kernelből bootol. Itt vagy meg tudod javíttatni ESETtel, de ahhoz le kéne állítani( jelzem, ez lehetetlen), szóval újra kell telepíteni, gyorsan lementeni mindent és juhé. Amúgy ez egy kernel fájl, megfertőzése az előbb leírtak miatt nagyon nehéz. Hogyan sikerült összeszedni és milyen szakértővel beszéltél? Ránézésre ez egy sima kernel szolgáltatás...
5/14 anonim válasza:
Szerintem a system32 mappa törlése eltünteti azt a folyamatot, ez egy nagyon kemény vírus minden gépen rajta van sajnos
6/14 A kérdező kommentje:
NEM, mert Teamviewerben csináltuk, és ott nem tudota mélyebben kezelni a gépet
2014. ápr. 9. 21:56
7/14 Tengor válasza:
Miből gondolod, hogy a kiemelt sor vírus?
8/14 A kérdező kommentje:
*tudta
2014. ápr. 9. 21:57
9/14 anonim válasza:
Ja, és ilyen nekem is ugyanúgy fut, 80 kbyte használattal. Egy vírus nem ennyit használna. Ez nem vírus. Azért nézesd meg ESETtel vagy amit használsz, azzal. És monnd meg a szakértő nevét, szeretnék beszélni vele. E-mail is jó lesz.
10/14 anonim válasza:
Ember, ez nem lesz vírus. Komolyan add oda a szakértő e-mail címét, most már csalót gyanítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!