Windows 8.1 Defender?
Mennyire megbízható a beépített Defender?
Ha másikat szeretnék feltenni, és kikapcsolom akkor is fut majd a háttérben? Mert a szolgáltatásoknál nem lehet letiltani. :/
Hogyha úgy vesszük akkor ez egy olyan kérdés hogy megbízhatsz-e a rendszerbe. Fontos kérdés: Hackelt vagy eredeti? És használsz uTorrentet vagy más letöltő klienst?
Ugyan is én nem nagyon bízom ebbe a kettő új rendszerbe (windows 8, windows 8.1) mert olyat láttam beállítások közt hogy engedélyezem-e hogy minden adatomat alkalmazásomat a Microsofthoz küldje a rendszer. Természetesen amíg nem nyúltam hozzá addig Be üzemmódba volt. Azt a témát is felhozom hogy nehogy telepítsd a Windows 8 v. 8.1 mellé Windows 7-et vagy régebbi rendszert semmikép ne rakj! Valaki így bukott le a Microsoftnál hogy a Windows 8 adatokat küldött hogy a mellette futó Windows 7 hackelt. Méghozzá nekem még a Defender nem nagyon talált vírust. Fizetős vírusirtót azért ne vegyél, de nézzél utána egy jó vírusirtónak!
Remélem válaszom hasznos volt! :)
ha le akarod tiltani,rakj fel egy masik virusirtot ..az alapbol letiltja ,majd a beallitasokban tiltsd le(az uj virusirtonal) a windows-al valo egyutt indulast ( ha lehet)
baidu antivirus eseteben mukodik a modszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!