Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért nem kapcsol ki a gépem,...

Miért nem kapcsol ki a gépem, energia takarékos módba lép, miért?

Figyelt kérdés

Tegnap lanpartyra elvittem a gépemet is , este még rendesen leállt minden normálisan ment, de ma már nem lehet kikapcsolni mert amikor kattan a gépe , akkor a monitor azt írja Power Saving Mode és ha megnyomom az egeret újra indul a gép látom a boot menüt, tehát nem egyből az asztalt.

Valaki tudja mi lehet a baja? össze van dugva normálisan mert játszani lehet rajta, van valami amit az után csinálhattak vele miután el aludtam?

Előre is Köszönöm a válaszokat!

UI:csak hátul a billenőkapcsolóval tudtam kikapcsolni ,bármennyiszer is próbáltam rendesen.

2014. jan. 19. 20:44
 1/2 Bihari Gyula válasza:
Szia.Én azzal kezdeném, hogy a BIOS-t visszaállítanám alapbeállításra. Ha akkor sem jött rendbe akkor áramtalanítani kell az alaplapot kivenni az aksit (kis kerek bigyó) az aljzatot rövidre kell zárni 5 másodpercig vagy a CMOS reset kapcsolót (lásd az alaplápod dokumentációját)áthelyezni ugyancsak ennyi ideig, ahhoz hogy a BIOS visszaálljon. Ha nem hoz eredményt akkor állítsd vissza a rendszert egy előző redszerbeállitási pontra.
2014. jan. 20. 08:37
 2/2 A kérdező kommentje:
rendben , meg nézem hoz-e valami változást :) köszönöm a válaszodat!
2014. jan. 20. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!