Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Én még ilyet nem láttam. SOS (? )

Én még ilyet nem láttam. SOS (? )

Figyelt kérdés

Az egész akkor kezdődött mikor a Mirrors Edge nevű játékot letöltöttem ,majd annak a 2. pályáján belagolt/belassult a játék. Újra kezdtem a játékot de ment rendesen ugyanaddig a pontig.. Szóval nem hinném hogy hardverhibáról lenne szó.... "De sose tudni

Azóta olyat csinál a gépem hogy minden előjel nélkül megáll lefagy (Program nem válaszol).

vírusírtóztam az talált 4 vírust állítólag leírtotta..

Utána ugyanez a hiba visszatért 2 indítás múlva.

Letöltöttem újra a böngészőt hogy működjön. Letöltöttem vagy 8 fajta vírusírtó programot. A kicsik végigfutnak de nem találnak semmit. A nagyobbakat meg ha futtatom teljes keresés módban akkor olyan 70%nál mind vagy megfagy vagy újraindúl a gép de már volt olyan is hogy kidőlt a win 7 KÉK halállal a nod32 például.

Ez a gép egy nem túl régi ASUS laptop , bántva püfölve ágyba használva sose volt.

Mi az irgalmas Isten lelhette?

2014. jan. 10. 04:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Még az asztalról se nagyon volt felemelve "

Ez kábé a legrosszabb, amit egy laptoppal lehet tenni.

Hardwares hibák egyébként az esetek 99%-ban nem külső erő hatására keletkeznek.

2014. jan. 10. 11:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy miért akarjuk azonnal kifizettetni a szervizdíjat a kérdezővel. Van még addig pár lépés.

Kérdező: Ha teheted rakd újra a rendszert, a driverekre különösen ügyelj!

G.

2014. jan. 10. 14:30
 13/18 A kérdező kommentje:

Miért?? Csak nem szereti ha szétáltatják??

Mozgás igénye van vagy mi??

Nincs mindig töltőn ha erre célzol...

-Letöröltem pár Adobe alkalmazást meg frissített egyet a windows most valamivel jobb a helyzet stabilabb lett a rendszer. Nem fagyott le ma csak 2x..

Akkor csak nem Hardver??

2014. jan. 11. 02:11
 14/18 anonim ***** válasza:

"Miért?? Csak nem szereti ha szétáltatják??

Mozgás igénye van vagy mi?? "

A laptop az egy laptop. Ha fixen szeretnél használni gépet, akkor arra PC való, nem véletlenül. Meg lehet erőszakolni ezt az alap igazságot, de bizony jó eséllyel meglesznek a következményei.

A töltő a leggyakrabb probléma, de ezek szerint azt tudod.

A hűtés a másik. Egy asztalon könnyen elé/mellé kerülhetnek tárgyak, akik elállják a hűtés útvonalát. Igényel egy jókora üres teret, hogy rendesen működjön. Az asztal, amin van, sem ideális. A fa vagy üveg egyszerűen nem vezeti a hőt, nagyon kell dolgoznia, hogy az alját megfelelő hőmérsékletűre hozza. Aminek pedig folyton dolgoznia kell, az elromlik. Onnantól pedig besülnek a hardwarek.

Harmadik ok, hogy ha még nem is vetted fel, akkor nyilván nem tisztogattad ki sem. Ha elég szösz/por rakódik le benne, a hűtés nem lesz képes lehűteni. Onnantól pedig besülnek a hardwarek..

2014. jan. 11. 10:00
 15/18 anonim ***** válasza:
A mai legújabb laptopok már ki tudnak váltani egy asztali gépet. Pl. 4 GB memóriával, 2 magú procival, Windows7-tel, jó töltővel már azonos vele.
2014. jan. 11. 13:52
 16/18 anonim ***** válasza:

...csak játszani ne akarjon rajta...

G.

2014. jan. 11. 14:06
 17/18 A kérdező kommentje:

Én játszok is rajta..

De ezek szerint te arra akarsz kilyukadni hogy asztalra nem való a laptop mert fa rossz hővezető. Így igaz... Én is egy köbméteres alumínium kockán szoktam vele játszani.. Micsoda???!! Játszani???? Hú most lebuktam. Egy 2,3 duál magos 1G videókártyás 4gbramos gép igazad van nem játékra hanem a böngészö megnyitására van konstruálva. Kell a pówer a painthoz is!...

Figyelj én kamionos vagyok hónapokat velem van a gép... De majd igazad van viszek arra a 2 légköbméterre egy öntöttvasházas bődületes bitumeneskockát ruskov gigászi hd.tdm,gti,2x2 méteres monitorral.. Meg 24 tonna aksit.. Most jólesz így? Boldog vagy? És akkor megengeded hogy játszhatok rajta?? Ha nem tudsz segíteni mi az atya úristenért idegesítesz légből kapott hülyeségekkel?...

A többieknek köszönöm a segítséget... Valószínűleg a win7 sérült a sok wírustámadástól.. Szóval egy újratelepítés igen csak úgy tűnik megoldja a helyzetet.. Köszi a segítséget..

2014. jan. 12. 03:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Telepítsd újra, az a legjobb megoldás.

Egyébként én is sokáig ebben éltem, csak asztali gépem volt, ez azonban egy költözésnél megsérült, jelenleg szervízben van. Vettem részletre egy Lenovo laptopot (akciósan), tettem rá Windows7 64 biteset. Játszani is tudok rajta. Túl kell lépni ezen, a mai laptopok már mások.

2014. jan. 12. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!