Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Én még ilyet nem láttam. SOS (? )

Én még ilyet nem láttam. SOS (? )

Figyelt kérdés

Az egész akkor kezdődött mikor a Mirrors Edge nevű játékot letöltöttem ,majd annak a 2. pályáján belagolt/belassult a játék. Újra kezdtem a játékot de ment rendesen ugyanaddig a pontig.. Szóval nem hinném hogy hardverhibáról lenne szó.... "De sose tudni

Azóta olyat csinál a gépem hogy minden előjel nélkül megáll lefagy (Program nem válaszol).

vírusírtóztam az talált 4 vírust állítólag leírtotta..

Utána ugyanez a hiba visszatért 2 indítás múlva.

Letöltöttem újra a böngészőt hogy működjön. Letöltöttem vagy 8 fajta vírusírtó programot. A kicsik végigfutnak de nem találnak semmit. A nagyobbakat meg ha futtatom teljes keresés módban akkor olyan 70%nál mind vagy megfagy vagy újraindúl a gép de már volt olyan is hogy kidőlt a win 7 KÉK halállal a nod32 például.

Ez a gép egy nem túl régi ASUS laptop , bántva püfölve ágyba használva sose volt.

Mi az irgalmas Isten lelhette?

2014. jan. 10. 04:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

ötletem sincs, elég meredek... Oo"

az a tuti, ha elcipeled egy szervizbe és bevizsgáltatod.

2014. jan. 10. 05:37
 2/18 anonim ***** válasza:

Mikor volt utoljára újratelepítve a gép?

G.

2014. jan. 10. 05:39
 3/18 A kérdező kommentje:

Egy éve volt telepítve kb..

Le vírusírtóztam Csökkentett módba AVG- vel (4et talált is)meg minden helyreállítási izét végigzongoráztam kikapcsoltam minden autómatikus indítást is.

Most működik de kérdés mikor kezd bebolondulni megint..

Olyankor egyszerűen vagy elkezd valamit tölteni vagy kiírja az ablak tetejére (nem válaszol) És csinálhatok bármit 10 ből egyszer ha magához tér.. De ök mindegy mi az a total commander vagy a vinamp vagy film néző vagy bármi.. Gondol egyet és kész....

Telepítsem újra a Wint 7 et?

Idáig olyan stabil volt pedig ogy már az volt a fura..

2014. jan. 10. 06:17
 4/18 anonim ***** válasza:
havernak steames, eredeti, és egy adott helyen kíméletlenül szaggat egy ideig, aztán meg jó. pedig lazán viszi :D valami játékhiba, esetleg driver frissítés megoldhatja
2014. jan. 10. 08:32
 5/18 anonim ***** válasza:

Amiket írnak jogos lenne, ha csak a játéknál fagyna ki.

Na de ott a vírusirtó. 70%ig fut, aztán meghal a gép? Nyilván nem driver hiba van a dologban. Szerintem meghalt a memóriád.

2014. jan. 10. 10:13
 6/18 anonim ***** válasza:
48%

Biztosan hardveres hiba. Táp, alaplap, merevlemez. Valamelyik hibás.

[link]

2014. jan. 10. 10:59
 7/18 A kérdező kommentje:

Én is erre gondoltam...

Memóriát teszteltem a win 7 tesztelóprogijával azt írja jó..

A gép az egy Asus laptop ami 1 éves sincs. Még az asztalról se nagyon volt felemelve nem kéne neki hogy baja legyen..

Csak én használom szétszedve ütve sose volt....

Nem hinném hogy hardveres,,, Legalábbis semmi jel nem utal erre.

2014. jan. 10. 11:28
 8/18 anonim ***** válasza:
Hiába egy éves,akkor is lehet hardveres hiba. Ami elromolhat, az el is romlik. Mivel laptopról van szó, jobb, ha nem nyúlsz bele (gondolom, ráadásul garanciás is), vidd el a szervízbe. Leteszlik, bevizsgálják. Ha mégis szoftveres hiba, az is kiderül így.
2014. jan. 10. 11:41
 9/18 anonim ***** válasza:
*letesztelik
2014. jan. 10. 11:41
 10/18 anonim ***** válasza:
A leggyanúsabb ilyen esetben a táp. Az pedig tönkre tudja tenni az egész gépet.
2014. jan. 10. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!