Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek vírus?

Szerintetek vírus?

Figyelt kérdés

Szóval, egyik nap belebotlottam egy olyan honlapba ahol az volt kiírva hogy a rendőrség zárolta a böngészőm, fizessek stb. bláblá. Utána olvastam és azt mondják hogy ha eljutottam arra az oldalra akkor tuti kaptam egy vírust.

Én nem találtam vírust de most észrevettem a feladatkezelőben hogy egy programból 3 megy egyszerre és egyenként 33% át terhelik a procimnak, ha leállítom újraindul...

pontosan ez:

"Microsoft Resource File To COFF Object Conversion Utility"

nah most ennek a fájlnak\programnak a helye:

C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727

az biztos hogy ez nem normális szóval ha valaki tudja hogy hogyan töröljem, állítsam le megköszönném a segítségét. (ha nem sikerül nyilván újra kell tennem a rendszert.. :I)

2014. jan. 5. 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:
2014. jan. 5. 12:51
 2/2 anonim ***** válasza:
belépsz a vírusirtóba és lefuttatsz egy keresést lehetőleg a pontosabbat és megoldódik a probléma én is bekaptam egyszer mármint a vírust
2014. jan. 5. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!