Szerintetek vírus?
Figyelt kérdés
Szóval, egyik nap belebotlottam egy olyan honlapba ahol az volt kiírva hogy a rendőrség zárolta a böngészőm, fizessek stb. bláblá. Utána olvastam és azt mondják hogy ha eljutottam arra az oldalra akkor tuti kaptam egy vírust.
Én nem találtam vírust de most észrevettem a feladatkezelőben hogy egy programból 3 megy egyszerre és egyenként 33% át terhelik a procimnak, ha leállítom újraindul...
pontosan ez:
"Microsoft Resource File To COFF Object Conversion Utility"
nah most ennek a fájlnak\programnak a helye:
C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727
az biztos hogy ez nem normális szóval ha valaki tudja hogy hogyan töröljem, állítsam le megköszönném a segítségét. (ha nem sikerül nyilván újra kell tennem a rendszert.. :I)
2014. jan. 5. 12:49
2/2 anonim válasza:
belépsz a vírusirtóba és lefuttatsz egy keresést lehetőleg a pontosabbat és megoldódik a probléma én is bekaptam egyszer mármint a vírust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!