Egymagos,1 GB rammal rendelkező P4-re milyen normális vírusirtót tegyek?
Figyelt kérdés
Volt sokáig AVG-m, de terhelte a gépet. Utána Avast!-om, de egy idő után az is. Milyen vírusirtót tegyek fel, aminél szinte észre sem veszem, hogy fel van telepítve, maximum akkor, ha meg kell védenie valamitől?
Vagy nem is érdemes vírusirtót feltenni? Hallottam már ilyen véleményeket is...
2014. jan. 3. 21:11
3/7 anonim válasza:
+1 panda cloud és az is ingyenes.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Feltettem, majd kiderül, mi lesz belőle.
Első válaszoló: neked is köszi, de NOD-om is volt annak idején, de az is terhelte a gépet.
Amúgy meg mi az istenért nem tudnak olyan vírusirtót csinálni, ami nem is terhel, és véd is mindentől? Plusz még a licencekkel se kell szarakodni? Biztos azért, mert az nem üzlet... :(
2014. jan. 4. 00:21
5/7 anonim válasza:
Így van, Windows alatt minden a pénzről szól, de van alternatíva. Linuxot kell használni, ami alapból se terheli a gépet, vírusvédelemre meg nincs is szükség (mégis védettebb) és több ezer ingyenes alkalmazás közül lehet válogatni. ;-)
6/7 anonim válasza:
nekem az Avira vált be. évek óta használom, és még soha semmi gondom nem volt. a NOD-ot felejtsd el! sok szempontból a legrosszabb vírusirtó volt, amivel eddig találkoztam.
7/7 anonim válasza:
nekem az Avira vált be. évek óta használom, és még soha semmi gondom nem volt. a NOD-ot felejtsd el! sok szempontból a legrosszabb vírusirtó volt, amivel eddig találkoztam. nagyon sok memóriát használ, és borzasztóan leterheli a gépet. az Avira csak frissítéskor lassít be valamennyire, de még akkor sem vészes. azt tényleg alig veszed észre, h a gépen van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!