Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Biztonságossági kamera szerelé...

Biztonságossági kamera szerelés, hogyan?

Figyelt kérdés
Van egy farmom amely elég mesze van a településtől és ezt a farmot szeretném be kamerázni. Áram lehetőség van, de viszont internet az nincs. Hogyan lehetséges azt megoldani, és milyen felszerelések szükségesek hozzá, hogy én itthonról interneten tudjam követni?

2013. dec. 29. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:

"Hogyan lehetséges azt megoldani, és milyen felszerelések szükségesek hozzá, hogy én itthonról interneten tudjam követni?"

Valahogyan oda Internetet kellene csiholni - mikrohullámú Internet-szolgáltató nincs a környéken?

A másik megoldás eléggé emberfüggő - kellene keresni a tanyához legközelebb levő, Internettel ellátott embert, céget - de ki fogja egy kvázi ismeretlennek megengedni, hogy az Internet-elérését használja? Ráadásul általában az Internet-szolgáltatók ezt - az Internet-elérés 3. félnek való továbbosztását - szerződésszegésnek szokták venni.

2013. dec. 29. 23:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak az Ubiquiti-nek ilyen megoldásai hossza hatótávú wifi vagy ahogy mondták fogsz egy power over ethernet kábelt és a szomszédhoz bekötöd. Nem tudom mennyi a hatótáv az ethernetnél, jelveszteség, tápellátás, jelismétlő, repeater, de a wifi tűnik nagy antennákkal kivitelezhetőnek vagy műhold, de az drága.

www.ubnt.com

2013. dec. 29. 23:39
 3/3 anonim ***** válasza:

"Vannak az Ubiquiti-nek ilyen megoldásai"

Meg a Mikrotiknek ( [link] ) meg a Ligowavenek ( [link] ) meg sok más vezetéknélküli eszköz gyártónak, de elsődlegesen Internet kell, utána lehet eszközt keresni a körülmények megfelelő ismerete (van-e teljes optikai rálátás a tanyára, milyen messze van, stb...) után.

2013. dec. 30. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!